دشمن شناسی جزو وظایف همه نظامی هاست
امیر سرلشکر صالحی گفت: دشمن شناسی یک فراز عام دارد که وظیفه همه اعم از سیاسی و غیر سیاسی است اما فراز دیگری دارد که جزو وظایف نظامی و انتظامی هاست و معنایش نیز شناخت دشمن و راهکارهای دشمن است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرلشکر صالحی در مراسم تودیع و معارفه جانشین جدید فرمانده کل ارتش با بیان اینکه من برای هر ارتشی که بتواند تهدید آینده دشمن در عرصه بعد از شکست داعش در صحنه عمل را پیش بینی کند که چه خواهد بود و به کدام سمت می رود جایزه ای اهدا می کنم (جایزه 20 میلیون تومانی) گفت: اینظور نیست که هر کسی بتواند این تهدید را شناسایی کند و بتواند راهکار مقابله با گرگ اهلی نشدنی ( آمریکا) را تشخیص دهد و بداند که آن تهدید چیست.
,
سرلشکر صالحی با بیان اینکه وظیفه ما پیشگیری و پیش بینی است افزود: باید در این خصوص تحلیل و ترفند ارائه و راهکار مقابله با این تهدیدات نیز ارائه شود و چه خوب است مسابقه ای هم داشته باشیم.
فرمانده کل ارتش درادامه درباره امیر سرتیپ موسوی( که درجلسه امروز تودیع شد) گفت: مهمترین شاخصه امیر موسوی این بود که چهره علمی ارتش را تدوین کرد .
فرمانده کل ارتش درادامه درباره امیر سرتیپ موسوی( که درجلسه امروز تودیع شد) گفت: مهمترین شاخصه امیر موسوی این بود که چهره علمی ارتش را تدوین کرد .,
,
,
وی ادامه داد: تدوین چهره علمی ارتش، جلوه خاصی داشت به ویژه که چهره علمی با چهره سنتی تفاوت داردو این مسئله بسیار مهم بود.
سرلشکر صالحی گفت: امیر موسوی در مرکز مطالعات طرح رشد را تهیه کرد و خدمت حضرت آقا داد و تاییده گرفت که اکنون مرحله به مرحله در حال اجرا شدن است.
سرلشکر صالحی گفت: امیر موسوی در مرکز مطالعات طرح رشد را تهیه کرد و خدمت حضرت آقا داد و تاییده گرفت که اکنون مرحله به مرحله در حال اجرا شدن است.,
,
,
وی با بیان اینکه امیر سرتیپ موسوی اداره رزمایشها را با نوآوری همراه کرده بود افزود : امیر موسوی قرارگاه جهاد علمی را در ارتش با چهار محور جهادی، دانشگاهی و آمادی شکل داد که ان شاء الله امیر پوردستان این محور را ادامه خواهند داد.
,
فرماند کل ارتش گفت: روزی که سردار سرلشکر باقری خواستند جانشین ستاد کل نیروهای مسلح را از ارتش معرفی کنند، ما بهترین مان را به آنها معرفی کردیم و بعد از اینکه ایشان را به ستاد کل دادیم ، فهمیدیم چه کسی را از دست دادیم و واقعا بهترینمان امیر موسوی بود که به ستادکل دادیم.
, فرماند کل ارتش گفت: روزی که سردار سرلشکر باقری خواستند جانشین ستاد کل نیروهای مسلح را از ارتش معرفی کنند، ما بهترین مان را به آنها معرفی کردیم و بعد از اینکه ایشان را به ستاد کل دادیم ، فهمیدیم چه کسی را از دست دادیم و واقعا بهترینمان امیر موسوی بود که به ستادکل دادیم.,,
,
منبع:شبکه خبر
, منبع:شبکه خبر]
ارسال دیدگاه