رئیس سازمان انرژی اتمی؛

اگر برجام بهم بخورد پیش بینی لازم را کرده‌ایم / دلمان نمی‌خواهد به برجام خدشه‌ای وارد شود + عکس نوشت

اگر برجام بهم بخورد پیش بینی لازم را کرده‌ایم / دلمان نمی‌خواهد به برجام خدشه‌ای وارد شود + عکس نوشت
علی اکبر صالحی گفت : وقتی رئیس‌جمهور جدید آمریکا سر کار بیاید در چارچوب واقعیت‌ها و حقایق موجود باید حرکت کند و نمی‌تواند توافق بین‌المللی که حمایت شورای امنیت سازمان ملل را دارد یک جانبه لغو کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل فردا ؛ علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشور در مراسم بزرگداشت شهادت شهید شهریاری که صبح دو شنبه در امامزاده صالح تهران برگزار شد، در پاسخ به سوالی در خصوص تمدید تحریم‌های ایران توسط آمریکا گفت: کمیته نظارت بر برجام جلسه‌ای داشتند و به تفصیل روی این موضوع بحث شد که اگر این تحریم‌ها تمدید شود چه واکنشی داشته باشند و اگر امضا شود چه واکنشی، چراکه تمدید این تحریم‌ها مراحلی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل فردا ,

وی افزود: الان این موضوع در کنگره تصویب شده و باید به سنا برود و بعد به امضای رئیس‌جمهور آمریکا برسد اگر همه این مراحل را طی کند و عملیاتی و اجرا شود، قطعا نقض برجام است و خودشان نیز این را قبول دارند.

,

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در جلسه‌ای که به ریاست آقای روحانی برای بررسی این موضوع برگزار شد، پیش‌بینی ‌های لازم انجام شده است، عنوان کرد: قرار شد در زمان مقرر با ارزیابی رصد و تحلیلی که از سیر تحول این موضوع صورت می‌گیرد، نظر کمیته نظارت بر برجام اعلام شود.

,

صالحی در پاسخ به سوالی در خصوص مدت زمان مورد نیاز برای بازگشت‌پذیری در صورت نقض برجام نیز تصریح کرد: ما پیش‌بینی‌های لازم را کرده‌ایم. وقتی وارد مذاکره شدیم این را در نظر داشتیم، چون می‌دانستیم هیچ وقت نمی‌توان به غربی‌ها اعتماد کرد و پیش‌بینی‌های لازم را داشتیم، اما نمی‌توان این مسائل را علنی مطرح کرد.

,

وی با تاکید بر اینکه ما قرارداد دوجانبه با آمریکا نبسته‌ایم، ادامه داد: این یک تفاهم‌نامه بین‌المللی است مخصوصا بعد از اینکه قطعنامه ۲۲۳۱ صادر شد، جنبه بین‌المللی گرفت و لذا امیدواریم آنها سر عقل بیایند و خدشه‌ای به برجام وارد نکنند. به تعهدات خود عمل کنند تا نیاز نباشد ما اقدامات فنی لازم را انجام دهیم.

, با تاکید بر اینکه ما قرارداد دوجانبه با آمریکا نبسته‌ایم، ادامه داد: این یک تفاهم‌نامه بین‌المللی است مخصوصا بعد از اینکه قطعنامه ۲۲۳۱ صادر شد، جنبه بین‌المللی گرفت و لذا امیدواریم آنها سر عقل بیایند و خدشه‌ای به برجام وارد نکنند. به تعهدات خود عمل کنند تا نیاز نباشد ما اقدامات فنی لازم را انجام دهیم.,

photo_2016-11-28_22-21-05

, photo_2016-11-28_22-21-05, photo_2016-11-28_22-21-05,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه