طیب‌نیا:‌ گرانی نرخ ارز طبیعی است!

طیب‌نیا:‌ گرانی نرخ ارز طبیعی است!
علی طیب‌نیا گفت: در پرداخت حقوق‌های نجومی کمتر تخلف اتفاق افتاده است، دریافت‌ها اکثرا طبق‌ آیین‌نامه، قوانین و مقررات بوده و ما اصالت را بر اصلاح ضوابط و آیین‌نامه‌ها گذاشته‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی طیب‌نیا که در حاشیه بیست و سومین همایش ملی بیمه و توسعه با خبرنگاران سخن می‌گفت در پاسخ به این سوال که بررسی‌ها درخصوص پرداخت حقوق‌های نجومی به کجا رسیده است اظهار داشت: مجموعه اقداماتی که لازم بود در وزارت اقتصاد صورت گیرد تا به حال انجام شده است و علی‌القاعده دیوان محاسبات نتایج را اعلام خواهد کرد.
 
وی با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته تاکنون مورد تقدیر دیوان قرار گرفته است افزود: اگر کسی تخلف کرده باشد پرونده‌اش به مراجع ذیربط ارجاع شده و در حال رسیدگی است و چنانچه تخلفی باشد برخورد خواهد شد.
 
وزیر اقتصاد در عین حال تصریح کرد: اما ما کمتر مورد تخلف داشته‌ایم اکثر دریافت‌ها طبق آیین‌نامه، قوانین و مقررات بود که میزان دریافتی را برای مدیران تعیین کرده بود.
 
وی افزود: بنابراین ما اصالت را بر اصلاح ضوابط و آیین‌نامه‌ها گذاشته‌ایم.
 
طیب‌نیا همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگاران درخصوص نوسانات نرخ ارز در بازار، وضعیت موجود را طبیعی عنوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع:دانشجو

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه