سهم خواهان در تلاش برای گرفتن سهم حتی برای یک مدت کم،
تغییرات سیاسی در آموزش و پرورش استان گلستان برنامه ریزی شده است
برخی جریانهای سهم خواه از انتخابات ریاست جمهوری 92، در فرصت باقی مانده به دنبال سهم خواهی های حزبی و سیاسی خود هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه اترک، سهم خواهی های سیاسی و حزبی همیشه در هر انتخاباتی بوده و هر دو جریان اصول گرا و اصلاح طلب نیز از این امر آسیب دیده اند ولی جریان اصلاح طلب در جریان هم خواهی از هر مهره ای برای دریافت سهم حزبی خود استفاده کرده و می کند و در این بین جریانهای بالادستی نیز یا از سر ناچار و یا به خاطر مرامنامه سیاسی به این سهم خواهی ها تن می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک,اما آموزش و پرورش نباید اسیر بازیهای سیاسی و حزبی شود ، چرا که جریان تربیت انسانها را بر عهده دارد .
,هرچند این امر برای برخی از افراد هیچ معنایی ندارد و آنها جز منافع سیاسی و مادی چیز دیگری را نمی بینند.
,در تازه ترین برنامه ریزی صورت گرفته و در جریان، طبق شنیده ها این جریان برای مناصب زیر برنامه ریزی های ویژه ای تدارک دیده است.
,ریاست آموزش و پرورش گنبد
,ریاست آموزش و پرورش گرگان
,معاونت سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان
,معاونت آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان
,ریاست آموزش و پرورش ...
,معاونت آموزشی مدیریت آموزش و پرورش ...
,و ...
,برخی از شنیده ها حکایت از فشار مضاعف به مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان مبنی بر انجام این تغییرات دارد و عنوان شده است که باید مدیرکل این تغییرات را انجام دهد و یا تغییر کند!!؟؟؟
,حال باید دید که آیا سهم خواهان پراشتهای اصلاح طلب به سهم های خواسته شده ی خود خواهند رسید؟
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه