جانشین فرمانده دانشگاه افسری امام حسین (ع) :

بزرگترین افتخار ما ایستادگی در مقابل آمریکا است

بزرگترین افتخار ما ایستادگی در مقابل آمریکا است
جانشین فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)، ضمن بیان ابعاد شخصیتی و مدیریتی شهید دانشگر و توصیه دانشجویان به مطالعه وصیتنامه و زندگی نامه شهدا گفت: توسل به شهدا با نیت پاک و خالص، موجب حل مشکلات جامعه و علی الخصوص جوانان می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی ؛ در آستانه ۱۶ آذر، روز دانشجو، یادواره شهدای مدافع حرم و یادبود شهید عباس دانشگر در دانشکده فنی پسران سمنان و با حضور دانشجویان، اساتید، خانواده شهدا و مسئولین شهرستان برگزار شد.

سردار اباذری، جانشین فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)، ضمن بیان ابعاد شخصیتی و مدیریتی شهید دانشگر و توصیه دانشجویان به مطالعه وصیتنامه و زندگی نامه شهدا گفت: توسل به شهدا با نیت پاک و خالص، موجب حل مشکلات جامعه و علی الخصوص جوانان می شود.

ایشان امانتداری، رازداری و صبر در همه کارها را از خصوصیات بارز این شهید مومن و انقلابی عنوان کرد و گفت: شهید دانشگر یک جوان با تفکر راهبردی بود که با تمام توان به حل مشکلات می پرداخت.

جانشین فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)، ضمن مقایسه جنگ نرم امروز با جنگ سخت دیروز افزود: طبق روایات، دینداری برای جوان امروز، مانند این است که ذغال گداخته را در کف دست خود نگاه دارد.

ایشان با اشاره به دشمنی استکبار و علی الخصوص آمریکای جنایتکار با ملت ایران بیان کرد: آمریکا شیطان بزرگ است و بزرگترین افتخار ما، ایستادگی در مقابل این اهریمن جهانی است.

در پایان سردار اباذری به بیان چند خاطره از این شهید بزرگوار پرداخت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه