مسئول ارتقاء کیفیت هتلینگ بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد؛

پیشرفت ۷۰ درصدی طرح ارتقاء کیفیت هتلینگ مراکز درمانی در مشهد

پیشرفت ۷۰ درصدی طرح ارتقاء کیفیت هتلینگ مراکز درمانی در مشهد
مسئول ارتقاء کیفیت هتلینگ بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون طرح ارتقاء کیفیت هتلینگ در مراکز درمانی در قالب فضای اقامتی بیماران، بخش های مراقبت وبژه، اورژانس ها و اتاق های عمل با پیشرفت ۷۰ درصدی همراه بوده و تلاش می شود تا پایان امسال به اتمام برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض شهر، دکتر رزیتا داوودی، کارشناس مسئول بسته ارتقاء کیفیت هتلینگ برنامه تحول نظام سلامت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه بهره برداری از بخش زنان بیمارستان شهید کامیاب با اشاره به اینکه همزمان با ابلاغ برنامه بسته هتلینگ برنامه تحول نظام سلامت، اقدامات لازم در راستای بهسازی، باسازی و بهبود کیفی فضای فیزیکی مراکز درمانی در دستور کار قرار گرفت اظهار داشت: تاکنون این طرح در مراکز درمانی در قالب فضای اقامتی بیماران، بخش های مراقبت وبژه، اورژانس ها و اتاق های عمل  با پیشرفت ۷۰ درصدی همراه بوده و تلاش می شود تا پایان امسال به اتمام برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , نبض شهر, ، دکتر رزیتا داوودی، کارشناس مسئول بسته ارتقاء کیفیت هتلینگ برنامه تحول نظام سلامت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه بهره برداری از بخش زنان بیمارستان شهید کامیاب با اشاره به اینکه همزمان با ابلاغ برنامه بسته هتلینگ برنامه تحول نظام سلامت، اقدامات لازم در راستای بهسازی، باسازی و بهبود کیفی فضای فیزیکی مراکز درمانی در دستور کار قرار گرفت اظهار داشت: تاکنون این طرح در مراکز درمانی در قالب فضای اقامتی بیماران، بخش های مراقبت وبژه، اورژانس ها و اتاق های عمل  با پیشرفت ۷۰ درصدی همراه بوده و تلاش می شود تا پایان امسال به اتمام برسد.,

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه منعقد شده میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت به منظور اختصاص اعتبار ویژه برای ارتقا هتلینگ مراکز درمانی شهید کامیاب، قائم(عج) و ابن سینا اظهار داشت: بر اساس این تفاهم نامه طرح های بهسازی، ساخت و بازسازی این مراکز در دستور کار قرار گرفته است و تا کنون پیشرفت های مناسبی داشته است.

,

داوودی از پیشرفت ۷۰ درصدی ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی زیر پوشش خبر داد و افزود: بر اساس این تفاهم نامه برای اجرای طرح ارتقاء هتلینگ به بیمارستان قائم(عج)، ۲۷.۵ میلیارد تومان، بیمارستان ابن سینا و دکتر حجازی ۱۷ میلیاردتومان و شهید کامیاب ۱۲ تا ۱۶ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

,

مسئول ارتقاء کیفیت هتلینگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اقدامات انجام شده در قالب بسته هتلینگ بیمارستان شهید کامیاب اشاره کرد و اظهار داشت: اقدامات موثری که در قالب بهبود فضای فیزیکی این مرکز صورت گرفته موجب شد که بیمارستان شهید کامیاب رتبه نخست کشور را در زمینه ارتقاء هتلینیگ کسب نماید.

,

وی افزود: در آخرین بازدیدی که توسط تیم ارزیاب وزارت بهداشت از بیمارستان شهید کامیاب صورت گرفت، مقرر شد با توجه به پیشرفت های مناسبی که در حوزه ارتقا هتلینگ در این مرکز شده است اعتبارات ویژه دیگری به منظور بازسازی، بهسازی و ساخت ۴ هزار متر مربع از فضای این مرکز اختصاص یابد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه