نظر رئیس شورای شهر تهران درباره بیلبوردهای تبلیغاتی پایتخت
مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: سازمان زیباسازی در زمینه نصب بیلبوردهای تبلیغاتی خیلی خوب عمل کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به موضوع برگزاری کمپین محیط زیست شهری با شعار "شهر تازه" در سطح شهر تهران؛ ادامه داد: بیلبوردهایی که در سطح شهر نصب شده بسیار خوب است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
او با بیان اینکه بیلبوردهای تبلیغاتی برای آگاهی عمومی و همچنین برای گسترش فرهنگ عمومی است، افزود: سازمان زیباسازی شهر تهران در این زمینه خیلی خوب عمل کرده است.
,
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تاثیر گذاری کمپین محیط زیست شهری بر تغییر رفتار مردم، گفت: باید در این زمینه خیلی کار شود چراکه تنها با نصب چند بیلبورد تبلیغاتی نمی توان رفتار مردم را تغییر داد.
,
چمران تاکید کرد: صدا و سیما، مطبوعات و فضای مجازی همه باید با یکدیگر کار کنند تا به یک نقطه مطلوب دست پیدا کنیم.
]
ارسال دیدگاه