شایعه مشاهده ویروس کرونا در ملایر تکذیب شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: شایعاتی مربوط به مشاهده ویروس کرونا در یکی از روستاهای شهرستان ملایر شد که پس از پیگیری شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر تکذیب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا رضا طهماسبی در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری ملایری ها اظهار کرد: یکی از اهالی روستای منگاوی از توابع شهرستان ملایر با علائم سرماخوردگی مشکوک به این ویروس بود که به همدان اعزام شد و خوشبختانه با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, , ایگاه خبری ملایری ها,متخصص بیماریهای عفونی در ملایر نیز به خبرنگار ما اظهار کرد: تاکنون بیش از ۸۰۰ نفر به ویرو کرونا مبتلا شده اند که تعداد ۶۰۰ نفر از آنها مربوط به کشور عربستان سعودی است.
,رضا قشلاقی با بیان اینکه این ویروس قدیمی بوده و می توان گفت جهش یافته نیست، افزود: اما به دلیل مرگ و میر مربوی به ابتلا به این ویروس و نبود داروی یا واکسن خاصی برای آن از حساسیت بالایی برخوردار است.
,وی گفت: در حال حاضر در کشور ایران تنها یک مورد از این ویروس مشاهده شده است که مربوط به استان کرمان بوده و علت ابتلا نیز حضور در مناسک حج بوده است.
,این پزشک متخصص با اشاره به اپیدمی شدن این بیماری در کشور عربستان ابراز کرد: کسانی که از مناسک حج باز می گردند باید تا مدتی مراقب باشند و از مصافحه و دست دادن و سایر اعمالی که امکان انتقال این ویروس را ایجاد می کند دوری کنند.
,وی با بیان اینکه راههای انتقال این ویروس مانند سایر ویروسها از طریق تماس، هوازی، اشیاء و غیره است، تصریح کرد: علائم این بیماری نیز مانند سرماخوردگی بدن درد، تب و لرز، و تاحدودی اسهال و درد شکم می باشد.
,قشلاقی با تأکید بر آموزش به کسانی که از مناسک حج بازگشته اند، اظهار کرد: متاسفانه درباره این بیماری کلاس توجیهی یا پژوهش و توجه ویژه ای نشده و حتی از سوی استان در این زمینه کلاس آموزشی برای آگاهی بیشتر پزشکان برگزار نشده است.
]
ارسال دیدگاه