رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیل آباد خبر داد:

اجرای طرح نظارتی ویژه شب یلدا در بازار خلیل آباد

اجرای طرح نظارتی ویژه شب یلدا در بازار خلیل آباد
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیل آباد از اجرای طرح تشدید نظارت بر بازار ویژه شب یلدا در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نعمت الله ستوده، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیل آباد در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی، با اعلام این خبر اظهار داشت: در آستانه شب یلدا و با توجه به افزایش تقاضا جهت خرید میوه، آجیل و خشکبار طرح تشدید بازرسی و نظارت بر بازار شهرستان آغاز شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

وی اجرای این طرح را در راستای جلوگیری از افزایش قیمت و تهیه مایحتاج شب یلدا دانست و خاطر نشان کرد: طرح تشدید بر بازار در روزهای 28، 29 و 30 آذرماه با بکارگیری بازرسین اداره صنعت معدن و تجارت و اتاق اصناف اجرا می شود.

,

ستوده با بیان اینکه این طرح به منظور برخورد با تخلفاتی از قبیل گران فروشی، کم فروشی، تقلب و عدم صدور فاکتور و ... اجرا می شود، تصریح کرد: تمامی واحدهای صنفی شهرستان موظف به نصب قیمت کالا و نرخ نامه در معرض دید عموم هستند.

,

وی در پایان اذعان کرد: همشهریان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی مراتب را جهت رسیدگی به شماره تلفن 124 گزارش تا ظرف کمتر از 24 ساعت رسیدگی شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه