امام جمعه لردگان:

حماسه 9دی، توطئه های دشمنان اسلام را از بین برد

حماسه 9دی، توطئه های دشمنان اسلام را از بین برد
امام جمعه لردگان با اشاره به این که حماسه 9دی سبب تثبیت نظام و انقلاب اسلامی شد، گفت: حماسه 9 دی توطئه های دشمنان اسلام را از بین برد و پایه ها و ریشه های انقلاب اسلامی را محکم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سلام لردگان، حجت الاسلام حسن انصاری، امام جمعه لردگان، در جلسه هماهنگی یوم الله 9 دی روز بصیرت و تجدید میثاق با ولایت در محل سالن جلسات فرمانداری این شهرستان گفت: ملت ایران باحضور پرشور خود در صحنه های انقلابی هرگز نخواهند گذاشت که دشمن از طریق فتنه و جلوه دادن باطل به جای حق به اهداف خود برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار سلام لردگان,
انصاری افزود: در جریان فتنه سال 88 که دشمنان داخلی و خارجی  دست به دست هم داده بودند تا انقلاب و اسلام ناب ما را زیر سوال ببرند و با تفرقه افکنی بین امت بر ایران اسلامی لطمه وارد کنند؛ مردم آگاهانه و بنا بر درایت و فرمایشات مقام معظم رهبری و با حضور خود جوش خود در راهپیمایی عظیم و حماسی نهم دی شرکت کردند و حماسه ای تاریخی و ماندگار در جهان آفریدند و نقش فتنه و دشمنان خارجی را در این نیت شوم برملا ساختند.

وی به برگزاری مراسم مربوط به نهم دی در شهرستان لردگان تاکید کرد و افزود: لازم است مسئولین و آحاد مردم در شهرستان با همکاری و همیاری همدیگر نسبت به برگزاری هر چه باشکوه تر مراسم 9 دی تلاش کنند.

امام جمعه لردگان اشاره داشت: به همین مناسبت مراسم یوم الله 9 دی در شهر لردگان روز پنج شنبه 9 دی ماه 95  ساعت 10 صبح در محل مصلای بزرگ اولی الامر شهر لردگان با حضور سخنران حجت الاسلام پورخاقان برگزار می شود.

گفتنی است مراسم 9 دی در چهار بخش دیگر شهرستان لردگان (منج، فلارد، خانمیرزا و سردشت) به ترتیب با حضور سخنرانان حجت الاسلام فرامرزی، حجت الاسلام بخشایش پور امام جمعه فلارد، حجت الاسلام معزی امام جمعه آلونی و حجت الاسلام منصوری در همین روز برگزار می شود.
,
,
,
,
,
,
,

 

,  ,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه