اعلام آمادگی اتحادیه عرب برای کمک به عراق
احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب در دیدار روزجمعه با ابراهیم جعفری وزیرخارجه عراق در قاهره اعلام کرد: اتحادیه آمادگی دارد تا تمام تلاش خود را در جهت کمک به عراق بکار ببرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرات نیوز، دو طرف در این دیدار نتایج چهارمین نشست مشترک با وزیران خارجه کشورهای عرب و اتحادیه اروپا و همکاری در جهت فعال کردن منافع مشترک و رویارویی با چالش های فراروی منطقه و جهان و اوضاع عراق و پیروزی های عراقی ها در نبرد با گروهک تروریستی داعش را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,جعفری به نوبه خود بر لزوم ایفای نقش از سوی اتحادیه عرب جهت حفظ منافع ملت های عرب و شرکت در تقویت همکاری و بازگشت ثبات درمنطقه تاکید کرد.
,
وی توضیح داد:عراق از هرگونه تلاش در جهت تقویت گفت وگوها و دور نگه داشتن منطقه از درگیری ها حمایت می کند.
,
وی خاطرنشان کرد: عراق به سمت آزادسازی کامل سرزمین هایش از چنگال داعش و بازگرداندن آوارگان به مناطق مسکونی شان گام بر می دارد.
,
وزیرخارجه عراق براهمیت ادامه گفت وگو و یافتن راه حل برای مشکلات موجود در منطقه و جهان تاکید کرد.
,
دبیرکل اتحادیه عرب نیز به نوبه خود پیروزی های تحقق یافته درعراق علیه گروهک تروریستی داعش را ستود.
]
ارسال دیدگاه