کارشناس اداره منابع آب کهگیلویه:

برخورد جدی و قانونی با متخلفان در بخش آب/همراهی بهره برداران در مطلوب بودن وضعیت آب کهگیلویه موثر است

برخورد جدی و قانونی با متخلفان در بخش آب/همراهی بهره برداران در مطلوب بودن وضعیت آب کهگیلویه موثر است
کارشناس اداره منابع آب شهرستانهای کهگیلویه گفت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در بخش آب، با متخلفین، برخورد قانونی و جدی صورت خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری کهگیلویه، در راستای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی و آگاهی بخشی عمومی، نشست مشترکی با حضور کارشناسان اداره منابع آب و جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه و تعدادی از کشاورزان و بهره برداران روستای دستگرد از توابع این شهرستان، برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری کهگیلویه,

 کارشناس اداره منابع آب شهرستان های کهگیلویه، چرام و لنده با ارائه توضیحاتی در خصوص وضعیت منابع آب در دشت کلاچو، برنامه های این اداره را برای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی به عنوان اصلی ترین و مهمترین راه حل برون رفت از وضعیت بغرنج کم آبی پیش آمده و جلوگیری از بحران آب در آینده پرداخت و گفت: فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در جهت توجه دادن و استفاده بهینه از منابع آب زیرزمینی، وظیفه همگانی است.

,

آران، اظهار داشت: نقش کشاورزان و بهره برداران در مقوله کشاورزی، مبنی بر رعایت الگوی کشت، اجرای آبیاری مدرن، عدم آبفروشی و نصب کنتور هوشمند، در جهت حفظ و صیانت از منابع آبی، ضروری و ممتاز است.

,

وی با بیان اینکه، درصورت مشاهده هرگونه تخلف در بخش آب، با متخلفین، برخورد قانونی و جدی صورت می گیرد، گفت: امیدوار هستیم که همه بهره برداران عزیز، نسبت به همراهی با اداره منابع آب، بیش از گذشته، فعال باشند تا انشالله بتوانیم این وضعیت را به خوبی مدیریت کنیم.

,

کارشناس جهاد کشاورزی کهگیلویه اجرای آبیاری تحت فشار توسط بهره برداران را اجباری عنوان کرد و گفت: مدیریت سازمان جهاد کشاورزی با حداقل هزینه، همکاری لازم را با کشاورزان را دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه