شناسایی و دستگیری عامل انتشار تصاویر غیراخلاقی در فضای مجازی در ارومیه

شناسایی و دستگیری عامل انتشار تصاویر غیراخلاقی در فضای مجازی در ارومیه
ریس پلیس فتای انتظامی استان آذربایجان غربی از دستگیری عامل انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ کوره بلاغی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر درج مطالب توهین آمیز و عکس های خصوصی وی در یکی از شبکه های اجتماعی توسط فرد یا افرادی نا معلوم و همچنین تهدید وی به انتشار تصاویر خصوصی رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی افزود: ماموران با انجام بررسی های فنی و تحقیقات گسترده فردی را در این زمینه شناسایی و پس از اخذ مجوز از مقام قضایی متهم را دستگیر کردند.

,


این مقام انتظامی در ادامه تصریح کرد: در تحقیقات مقدماتی به جرم خود معترف و انگیزه خود با انتقام جویی از شاکی اعلام کرد.

,
,


کوره بلاغی با اشاره به اینکه متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شد گفت: کاربران دقت داشته باشند که عکس های شخصی خود را در سایت های عمومی ، تلفن همراه و یا دیگر تجهیزات الکترونیکی دوستان خود قرار ندهند چراکه ممکن است افرادی که با ایشان رابطه کاری یا دوستی موجبات آشنایی و اعتماد را فراهم ساخته و در کوچکترین اختلافات به جهت ضربه زدن یا انتقام گیری اقدام به انتشار تصاویرشان کنند.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه