ترکیه در دام گره کور تروریستی

ترکیه در دام گره کور تروریستی
ائمه جمعه کردستان با محکومیت حوادث تروریستی در ترکیه ، سیاست های این کشور در قبال گروهک های تروریستی نظیر داعش را عامل به دام افتادن این کشور در گره کور تروریسم اعلام کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته ، با حضور مومنین و نمازگزاران در مصلاهای کردستان برگزارشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته ، با حضور مومنین و نمازگزاران در مصلاهای کردستان برگزارشد.,
امامان جمعه با تبریک سال جدید میلادی به مسیحیان ، جهان امروزرا  بیش از هر زمان دیگر نیازمند بهره گیری از آموزه های پیامبرانی دانستند که مردم را به صلح مهربانی دعوت کرده اند.
, .,
خطیبان نماز جمعه استان در ادامه با اشاره به قیام تاریخی 19 دی ماه ، این روز را نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی اعلام کردند.
,

بزرگداشت سالروز شهادت شهید احمدی روشن و هشدار به دشمنان این انقلاب مبنی بر اینکه ایران مملو از احمدی روشن هاست ، از دیگر محورهای خطبه های نماز جمعه این هفته، در شهرستان های استان بود.

,

برخی ائمه جمعه استان هم با اشاره به مضرات مواد مخدر و دخانی ، آسیب رساندن به بدن را براساس آیات قرآن کریم ، گناه اعلام و ترویج این آسیب ها را از توطئه های دشمنان برشمردند.

,

امامان جمعه استان ، بر لزوم هوشیاری والدین در برابر آسیب های فضای مجازی ، کنترل دسترسی به این فضا و شبکه های اجتماعی را برای فرزندان یادآور شدند.

,

امامان جمعه استان همچنین با تبریک سالروز میلاد با سعادت امام حسن عسگری (ع) ، بر بهره گیری از فضایل شخصیتی این امام همام تاکید کردند.

,

خطیبان جمعه شهرستان های استان ، در فراز دیگری از سخنان خود به کشف حجاب رضاخانی اشاره کرده و چنین توطئه هایی در عصر حاضر را ، تداوم سیاست استعماری رضاخانی دانستند.

,

 

,

 

,

منبع: خبرگزاری صداوسیما

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه