رئیس آبفار دنا خبر داد
افتتاح بزرگترین مجتمع آبرسانی شهرستان دنا/بهره مندی 6600 نفر از نعمت آب
رییس شرکت آب و فاضلاب روستایی شهرستان دنا گفت: در صورت تخصیص کامل اعتبارات سال جاری شاهد افتتاح بزرگترین مجتمع آبرسانی از بعد از انقلاب اسلامی خواهیم بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی سفیردنا ایرج کریمی رییس آب و فاضلاب روستایی شهرستان دنا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه با افتتاح و بهره برداری از مجتمع آبرسانی کریک و دارشاهی، 16 روستا با جمعیت شش هزار و 600 نفر از مواهب این طرح بهره مند می شوند، گفت: در پی تنش آبی سالیان اخیر در فصول گرم سال و گذشت 30 سال از عمر پروژه آبرسانی این مناطق در بسیاری از روستاهای همجوار با کریک عملیات اجرایی این پروژه کلنگ زنی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیردنا,
کریمی با اشاره به اینکه تا کنون با اجرای پنج کیلومتر لوله هشت اینچ، احداث چاه عمیق به عمق 200 متر، احداث ساختمان موتورخانه و کلر زنی و نگهبانی، احداث منبع ذخیره آب 100 متر مکعبی تلگاه و احداث دو باب مخزن ذخیره شاهد پیشرفت فیزیکی 50 درصدی این پروژه بوده ایم، بیان کرد: پروژه آبرسانی کریک با اعتباری بالغ بر 32 میلیارد ریال کلنگ زنی شد.
,
رییس آبفار دنا افزود:اجرای این پروژه با پیگیری های مدیر عامل آبفار استان و نماینده بویر احمد و دنا در مجلس شورای اسلامی تا این سطح از پیشرفت رسیده که امیدواریم با تخصیص اعتبار مورد نیاز در سال جاری بتوانیم شاهد افتتاح این پروژه بزرگ باشیم.
,
انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه