معاون فرمانداری شهرستان صحنه:

بخشهای دولتی و خصوصی باید وظایف خود را در تحقق اقتصاد مقاومتی بشناسند

بخشهای دولتی و خصوصی باید وظایف خود را در تحقق اقتصاد مقاومتی بشناسند
معاون فرماندار شهرستان صحنه در جلسه اشتغال گفت: ادارات و بخشهای دولتی و خصوصی باید وظایف خود را در تحقق اقتصاد مقاومتی بشناسند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از امروله، جلسه کارگروه اشتغال با حضور معاون فرمانداری شهرستان صحنه و جمعی از مسئولین ادارات در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امروله,

 

,

در این جلسه کرمعلی زارعی عنوان کرد :  هر یک از ادارات و بخشهای دولتی و خصوصی باید وظایف خود را در تحقق اقتصاد مقاومتی بشناسند و برای آن نقش آفرینی کنند.

,

 

,

وی در ادامه : اقتصاد مقاومتی از بسترهای مهم توسعه کمی و کیفی محسوب می شود که باید همه به ان توجه کنیم چرا که راز شکوفایی می باشد.

,

 

,

 معاون فرمانداری شهرستان صحنه در پایان گفت : اگر هر یک از دستگاههای اجرایی به وظایف خود در تحقق اقتصاد مقاومتی عمل کنند، شاهد موفقیتهای خوبی در تحقق این مساله مورد تاکید رهبر معظم انقلاب خواهیم بود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه