logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون اداره کل منابع طبیعی هرمزگان:

اراضی ملی و دولتی در هرمزگان تثبیت مالکیت می شوند

اراضی ملی و دولتی در هرمزگان تثبیت مالکیت می شوند
معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان از همکاری این اداره و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای تثبیت اراضی ملی و دولتی در هرمزگان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ حامد شکوهی معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: با توجه به اهداف توسعه پایدار و لزوم تامین امنیت اجتماعی در راستای تحقق این توسعه، صدور سند تک برگی اقدامی مهم و موثر در تامین امنیت فردی و اجتماعی جامعه است و از این پس سند مالکیت کاداستری به جای سند منگوله دار و دفترچه ای قدیمی صادر می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

 

,

وی در ادامه تصریح کرد: صدور سند مالکیت کاداستری در قالب طرح کاداستر و به دلیل بالابودن ضریب امنیت این سیستم و سرعت در پاسخگویی به مراجعین ثبتی اجرا شده است. کاداستر، سیستم مدیریت الکترونیکی املاک است که با مکانیزه کردن خدمات ثبتی، ثبت سنتی را به سمت ثبت نوین هدایت می کند و از مشخصات این سند غیر قابل جعل بودن آن به دلیل درج برچسب هولوگرام و همچنین تعویض سند پس از هر انتقال می باشد.

,

 

,

شکوهی گفت : در راستای تفاهم نامه مشترک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در جهت تثبیت مالکیت دولت بر اراضی ملی، موات و دولتی و تکالیف مندرج در قانون ملی شدن جنگلها، قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع و نیز قانون حفظ و حمایت از منابع طبیعی و ذخایر جنگلی به ویژه ماده 9 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی منابع طبیعی مصوب 23/4/1389 اداره منابع طبیعی با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در اجرای قوانین و مقررات مربوط با تهیه حدنگاری و نقشه های مورد نیاز، نسبت به تثبیت مالکیت دولت اقدام می نماید.

,

 

,

وی افزود: تعداد 36 محدوده اجرایی در شهرستان های سیریک ، رودان ، پارسیان ،حاجی آباد ، میناب و جاسک به میزان 210 هزارهکتار نقشه های کاداستری تهیه و مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت و جهت سیر مراحل بعدی به اداره ثبت اسناد و املاک تحویل گردید و تاکنون نیز 140 هزار هکتار سند کاداستری تبدیل و اخذ گردیده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه