مدیرجهاد کشاورزی کلاله اعلام کرد:
حمله موش ها به بیش از یکهزار و 520 هکتار از مزارع شهرستان کلاله
مدیر جهاد کشاورزی کلاله از آغاز مبارزه با موش در مزارع شهرستان کلاله خبر داد و گفت: در 1520 هکتار از مزارع این شهرستان مبارزه آغاز شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، علی علیزاده در گفتگویی اظهار داشت: جوندگان مضر به ویژه موش یکی از آفات مزارع هستند که در فصول مختلف به محصولات زراعی شهرستان خسارت وارد می کنند و نیاز به مبارزه با این جوندگان امری ضروری است.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، علی علیزاده در گفتگویی اظهار داشت: جوندگان مضر به ویژه موش یکی از آفات مزارع هستند که در فصول مختلف به محصولات زراعی شهرستان خسارت وارد می کنند و نیاز به مبارزه با این جوندگان امری ضروری است., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، علی علیزاده در گفتگویی اظهار داشت: جوندگان مضر به ویژه موش یکی از آفات مزارع هستند که در فصول مختلف به محصولات زراعی شهرستان خسارت وارد می کنند و نیاز به مبارزه با این جوندگان امری ضروری است., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله خبر,وی افزود: موش ها با تغذیه مستقیم و زیر و رو کردن خاک باعث ایجاد خسارت در مزارع گندم و کلزا کشت پائیزه می شوند.
, وی افزود: موش ها با تغذیه مستقیم و زیر و رو کردن خاک باعث ایجاد خسارت در مزارع گندم و کلزا کشت پائیزه می شوند., وی افزود: موش ها با تغذیه مستقیم و زیر و رو کردن خاک باعث ایجاد خسارت در مزارع گندم و کلزا کشت پائیزه می شوند.,مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کلاله ادامه داد: این اداره در راستای مبارزه با این آفت با تهیه طعمه مسموم فسفر دوزنگ به طور مستمر اقدام به مبارزه و طعمه گذاری می نماید و تا کنون در سطح 1520 هکتار مبارزه انجام شده است.
, مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کلاله ادامه داد: این اداره در راستای مبارزه با این آفت با تهیه طعمه مسموم فسفر دوزنگ به طور مستمر اقدام به مبارزه و طعمه گذاری می نماید و تا کنون در سطح 1520 هکتار مبارزه انجام شده است., مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کلاله ادامه داد: این اداره در راستای مبارزه با این آفت با تهیه طعمه مسموم فسفر دوزنگ به طور مستمر اقدام به مبارزه و طعمه گذاری می نماید و تا کنون در سطح 1520 هکتار مبارزه انجام شده است.,علی زاده به کشاورزان توصیه کرد و گفت: با توجه به حاکم بودن شرایط جوی پایدار در شهرستان و کاهش نزولات جوی به ویژه از ابتدای زمستان احتمال افزایش فعالیت و خسارت آفت در روزهای آینده دور از انتظار نیست و کشاورزان باید از مزارع خود به صورت منظم بازدید کرده و درصورت مشاهده خسارت آفت با مراجعه به نزدیک ترین مرکز جهاد کشاورزی و مشاوره با کارشناسان پهنه نسبت به تهیه طعمه مسموم و انجام عملیات مبارزه مطابق توصیه کارشناسان اقدام کنند.
, علی زاده به کشاورزان توصیه کرد و گفت: با توجه به حاکم بودن شرایط جوی پایدار در شهرستان و کاهش نزولات جوی به ویژه از ابتدای زمستان احتمال افزایش فعالیت و خسارت آفت در روزهای آینده دور از انتظار نیست و کشاورزان باید از مزارع خود به صورت منظم بازدید کرده و درصورت مشاهده خسارت آفت با مراجعه به نزدیک ترین مرکز جهاد کشاورزی و مشاوره با کارشناسان پهنه نسبت به تهیه طعمه مسموم و انجام عملیات مبارزه مطابق توصیه کارشناسان اقدام کنند., علی زاده به کشاورزان توصیه کرد و گفت: با توجه به حاکم بودن شرایط جوی پایدار در شهرستان و کاهش نزولات جوی به ویژه از ابتدای زمستان احتمال افزایش فعالیت و خسارت آفت در روزهای آینده دور از انتظار نیست و کشاورزان باید از مزارع خود به صورت منظم بازدید کرده و درصورت مشاهده خسارت آفت با مراجعه به نزدیک ترین مرکز جهاد کشاورزی و مشاوره با کارشناسان پهنه نسبت به تهیه طعمه مسموم و انجام عملیات مبارزه مطابق توصیه کارشناسان اقدام کنند.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه