پیام تسلیت امام‌جمعه و فرماندار فاروج به مناسبت درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

پیام تسلیت امام‌جمعه و فرماندار فاروج به مناسبت درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی
دیشب ایران در شکی عظیم فرورفت. خبر درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بسیار ناگهانی و شک آور بود. امامان جمعه و فرماندار شهرستان فاروج طی پیامی این ضایعه بزرگ را به مردم جمهوری اسلامی و به‌ویژه مردم فاروج تسلیت گفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه فاروج؛ امام‌جمعه شهرستان فاروج آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را عالم مجاهد و مبارز یار دیرین امام و مقام معظم رهبری دانسته گفت: حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بخش مهمی از عمر خود را صرف مبارزه با طاغوت و روشنگری مردم نمود و بعد از پیروزی انقلاب نیز از اهداف و آرمان‌های انقلابی دست برنداشت. خود را وقت امام و انقلاب نمود و گوش‌به‌فرمان امام سفرکرده و مقام معظم رهبری بود. درگذشت این بزرگوار را به محضر مقام معظم رهبری و حوزه‌های علمیه و ملت قدرشناس ایران اسلامی تسلیت عرض می‌نمایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه فاروج,

در پیامی جداگانه فرماندار شهرستان فاروج نیز بیان کرد: حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، یار دیرین امام و رهبری بود و انقلاب از آغاز بانام او پیوند یافت. یاد و خاطره ایشان تداعی‌گر روزهای پیروزی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی است و تلاش‌های دلسوزانه ایشان برای مجد و عظمت ایران اسلامی همراه بر تارک تاریخ این سرزمین خواهد درخشید. این مصیبت و ضایعه عظیم را به مقام معظم رهبری، خانواده محترم ایشان و همه ملت ایران و مردم شریف فاروج تسلیت عرض نموده و برای ایشان غفران و رحمت واسعه الهی مسئلت می‌نمایم.

,

امام‌جمعه شهر تیتکانلو نیز با اشاره به خدمات و نقش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در بنیان انقلاب گفت: امروز ایران اسلامی داغدار یکی از چهره‌های ارزشمندی است که خدمات تأثیر گزاری در دوران انقلاب، بعد از انقلاب و دوران دفاع مقدس از خود به‌جای گذاشته است. این ضایعه بزرگ را به مقام معظم رهبری و ملت ایران و مردم شهر تیتکانلو تسلیت عرض نموده، انشالله هداوند متعال روح آن فقید سعید را با امام و شهدا محشور کند.

,

 

,

پایان خبر/.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه