logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مصدومیت ۱۱ نفر در پی حادثه ترافیکی در محور زابل به زهک

مصدومیت ۱۱ نفر در پی حادثه ترافیکی در محور زابل به زهک
مدیر مرکز سوانح و فوریت های پزشکی شهرستان زابل عنوان کرد: در پی برخورد یک دستگاه خودروی وانت پیکان با دو دستگاه خودروی سواری پراید ۱۱ تن در محور زابل به زهک مصدوم شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامعلی رفعت در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: امروز دوشنبه، در پی برخورد یک دستگاه خودروی وانت پیکان با دو دستگاه خودروی سواری پراید در محور زابل به زهک حوالی روستای گل آباد ۱۱ نفر به شدت مصدوم شدند.

وی افزود: در پی وقوع این حادثه و اعلام موضوع به مرکز پیام فوریت های پزشکی زابل، بلافاصله چهار تیم امدادی از پایگاه های اورژانس جاده ای الری، بنجار و اورژانس شهری شماره یک و دو زابل به محل حادثه اعزام شد.

رفعت ادامه داد: اولین تیم امدادی از پایگاه اورژانس جاده ای الری در مدت زمان کمتر از ۹ دقیقه بر بالین مصدومین در صحنه حادثه حاضر و پس از تریاژ اقدامات درمانی اولیه جهت مصدومین را آغاز کردند.

مدیر مرکز سوانح و فوریت های پزشکی زابل در پایان گفت: تعداد ۱۱ نفر مصدوم حادثه پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه توسط تیم های حاضر جهت ادامه درمان به بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) زابل منتقل شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه