logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نگاهی بر اجاره ویلا و سوئیت‌های غیرقانونی در لاهیجان

نگاهی بر اجاره ویلا و سوئیت‌های غیرقانونی در لاهیجان
چه کسی پاسخگوی رشد مشکلات اجتماعی، فرهنگی و افزایش جرایم پنهان و لکه دار شدن نام این شهر انقلابی و شهیدپرور به واسطه راحت و آزاد بودن اجاره این گونه ویلا و سوئیت هاست و چه زمانی مسئولان فرهنگی، اجتماعی، گردشگری و انتظامی خصوصا اعضای محترم شورای تامین برای کنترل این روند، آستین همت خود را بالا خواهند زد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس یادداشت «لاهیجان»، بیژن «محمدعلی پور شرفشاده» مدرس دانشگاه و معاون برون مرزی صداوسیمای گیلان در یادداشتی با اشاره به اجاره ویلا در شهرستان لاهیجان نوشت:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,

تابلوهای کوچک مقوایی”ویلا” برای بعضی از ماشین های خاص از ورودی، مرکز و خروجی شهر، دور زدن مداوم ده ها خودروی خاص و سوار کردن مانکن های متحرک و بعضا اغوای نوجوانان و جوانان معصوم، ترویج فرهنگ سگ بازی و بعضا جولان آنها در جوار مرقد غریبانه شهدای گمنام، گسترش قلیان سراهای مروج بدآموزی و بسترساز اعتیاد و کمرنگ شدن آموزه امر به معروف و نهی از منکر و به تبع آن “غیرت دینی” امروز گریبانگیر شهرستانی به نام لاهیجان شده است که مهد تشیع بوده و ۶۵۰ شهید تقدیم انقلاب شکوهمند اسلامی کرده است. تابستان و قصه های پرغصه سواحلش بماند که نمک بر زخم عاشقان اهل بیت (ع) و ولایت شده است.
عشق به توریستی شدن و درآمد در کنار گسترش باعث شده است سال ها کودکان، نوجوانان و جوانان اطراف شهر با شنیدن صدای اذان بیگانه باشند!
عدم کنترل و نظارت بر اماکن و ویلاهای اجاره ای که احتمال انواع و اقسام منکرات و فساد در آن مکان وجود دارد مهمترین معضل و ناهنجاری است که لاهیجان را در خود احاطه کرده است. فرهنگ بدحجابی و بی حجابی و بسترسازی فساد و ناامنی فرهنگی بوجود آمده دور از چشم و بعضا جلوی چشم مسئولین فرهنگی، گردشگری و انتظامی، اینک به یک معضل جدی فرهنگی به تعبیری “شبیخون فرهنگی” طراحان پروژه نفوذ دشمن قسم خورده تبدیل شده است. اجاره این ویلاها باعث شده، دختران و پسرانی که به صورت دوستانه به این شهر سفر می کنند و یا بعضا دور از خانواده مشغول تحصیل هستند احتیاج به ارائه شناسنامه و یا مدرک معتبر برای اجاره ویلا نداشته باشند و همین امر باعث حضور قابل توجه این افراد و ناامنی فرهنگی محیط برای خانواده های این شهر شده است.
آرایش ها هر روز غلیظ تر، مانتوها کوتاه تر، لباس ها بدن نماتر و رنگارنگ تر، تی شرت ها چسبان و حلقه ای تر، گردنبندها عجیب و غریب تر، عینک و روسری به عقب سر چسبیده تر، قهقهه خنده تمسخر به بچه مکتبی ها بلندتر و موها برق گرفته تر می شود و متاسفانه بی توجهی مسئولین و متولیان امر کمتر و کمتر! و در جواب امام جمعه محترم شهر که به دفعات از تریبون نماز جمعه فریاد می زند به داد این شهر برسید گفته می شود قانون در این خصوص مغفول است!! در حالی که قانون مغفول نیست بلکه باکری و همت و زین الدین ها یی که از درون اروند خروشان، شبانه تیپ عاشق بسیجی حرکت می دادند و غواصانی که دلهره کوسه نداشتند و دست بسته به دیدار یار رفتند کم شدند!
و اما در نهایت مساله اصلی اینجاست که چه کسی پاسخگوی رشد مشکلات اجتماعی، فرهنگی و افزایش جرایم پنهان و لکه دار شدن نام این شهر انقلابی و شهیدپرور به واسطه راحت و آزاد بودن اجاره این گونه ویلا و سوئیت هاست و چه زمانی مسئولان فرهنگی، اجتماعی، گردشگری و انتظامی خصوصا اعضای محترم شورای تامین برای کنترل این روند، آستین همت خود را بالا خواهند زد و مثل باکری و زین الدین ها خلاء مغفول بودن قانون را پر خواهند نمود و در برابر اروند خروشان نفوذ دشمن، پل شناور همت خواهند زد و دل پدر و مادران دلواپس این شهر را آرام خواهند کرد؟!

,
,
,
,
,

پایان پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه