فرماندار ایذه حاضر به پاسخگویی نشد/برنامۀ مناظرۀ دانشگاه آزاد ایذه کنسل شد
بسج دانشجویی از هیج حزب و جناح و گروهی نبوده و حمایت نکرده و نمی کند ولی، به جهت گره گشایی های ذهنی بر خود لازم دانسته که ورود بکند اما، “این اقدام مبارک که در بسیاری از دانشگاه ها در استان و حتی کشور اجرا می شود از سوی فرمانداری محترم کنسل شده است”.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ”موج چهارم”: ۱۶ آذرماه و روز دانشجو سال جاری بود که بیرانوند فرماندار ایذه در واحد دانشگاهی این شهرستان در مقام دفاع از فتنه و فتنه گران سال ۸۸ و تبلیغات زود هنگام انتخاباتی برای دولت، سخنانی را بیان کرد که همین مسئله موج ناراحتی و اعتراض امت حزب الله و جامعه ی دانشگاهی این شهرستان را به دنبال داشت، به گونه ای که فرماندار ایذه در چندین نوبت از سوی برخی از جریانات انقلابی و ارزشی این شهرستان به مناظره دعوت شد که با بی پاسخی از سوی فرماندار همراه بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ”موج چهارم”:, موج چهارم,بی توجهی به دعوت ها از سوی شخص فرماندار سبب شد که شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایذه با دعوت رسمی از بیرانوند جهت حضور در یک برنامه ی مناظره، منطق و استدلال خود را در خصوص سخنان خود بیان کند.
,از این دعوت چند هفته می گذرد و همچنان فرماندار راه سکوت و دهن کجی به دغدغه ی مردم و جامعه ی دانشگاهی را در پیش گرفته و به جای حضور و پاسخگویی اقدام به هماوردی با بسیج نموده است از این رو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایذه بیانیه ای را منتشر کرد.
,متن کامل بیانیۀ شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایذه به شرح زیر می باشد :
, متن کامل بیانیۀ شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایذه به شرح زیر می باشد : , متن کامل بیانیۀ شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایذه به شرح زیر می باشد :,,
باسمه تعالی
,با توجه به این که روشنگری یکی از رسالت های بسیج در دانشگاه ها می باشد، و همچنین دانشجویان افتخار نقش آفرینی در قالب افسران جنگ نرم از سوی رهبری معظم انقلاب اسلامی در دانشگاه ها را در کارنامۀ خود دارند، باید گفت که به دنبال سخنرانی یک طرفه و حمایت از سیاست های دولت که خود معترف به خسارت آن هستند، عده ای از جوانان انقلابی دانشگاه های ایذه به همراه بدنه ی ارزشی و دلسوز انقلاب در این شهرستان به دلیل نگرانی از مواضع فرماندار، به پخش بیانیه هایی در سطح این شهرستان و دانشگاه ها اقدام نمودند.
,لذا بر حسب تکلیف ؛ بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه بر خود لازم دانست در همان فضای روشنگری و تبیین مواضع که ساختار شورای عالی انقلاب فرهنگی است، درخواست مناظره از فرماندار محترم را با یکی از فعالین دانشجو اعلام نماید با این تعریف که، بسیج به شکل نقش آفرین و میانجی گر، کرسی را مدیریت کند اما، فرماندار ایذه اقدام به هماوردی با بسیج کرده و قصد دارد که این موضوع در حد یک جلسه آن هم در استانداری تمام بشود.
,باید گفت که بسج دانشجویی از هیج حزب و جناح و گروهی نبوده و حمایت نکرده و نمی کند ولی، به جهت گره گشایی های ذهنی بر خود لازم دانسته که ورود بکند اما، “این اقدام مبارک که در بسیاری از دانشگاه ها در استان و حتی کشور اجرا می شود، از سوی فرمانداری محترم کنسل شده است”.
, “این اقدام مبارک که در بسیاری از دانشگاه ها در استان و حتی کشور اجرا می شود، از سوی فرمانداری محترم کنسل شده است”., این اقدام مبارک که در بسیاری از دانشگاه ها در استان و حتی کشور اجرا می شود، از سوی فرمانداری محترم کنسل شده است”.,امید است همه ی ما انقلابی باشیم و انقلابی بمانیم و انقلابی عمل کنیم.
,,
“والسلام”
,شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی
,دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه
]
ارسال دیدگاه