فرمانده سپاه دهگلان دربازدید از پروژه محرومیت زدایی روستای سرخه جوب / مبلغ 250 میلیون ریال برای این پروژه هزینه شده است

فرمانده سپاه دهگلان دربازدید از پروژه محرومیت زدایی روستای سرخه جوب / مبلغ 250 میلیون ریال برای این پروژه هزینه شده است
فرمانده سپاه دهگلان دربازدید از پروژه محرومیت زدایی(شن ریزی)داخل روستای سرخه جوب گفت: مبلغ 250 میلیون ریال برای این پروژه هزینه شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ پاسدار محمد رضا حیدری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه دهگلان ضمن بازدید از پروژه محرومیت زدایی (شن ریزی ) مسیر آرامستان و مسیرهای داخل روستای سرخه جوب در گفتگو با خبر نگار دهگلان شیدا  اظهار داشت: رسیدگی به محرومان و مستضعفان و توجه به آنان کار و هدف اصلی انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی است زیرا این نظام برپایه عدالت اجتماعی بنا شده است.


وی افزود: یک از اهداف و رسالت سپاه خدمت به نیازمندان و محرومان است و نباید این امر مهم مورد غفلت قرار گیرد چراکه بی توجهی و غفلت از محرومان، پذیرفته نیست.

 

فرمانده سپاه دهگلان نقش بسیج را در تمامی مأموریت‌ها نقشی اساسی دانست و افزود: بسیج یک نیروی مردمی بوده و برای رفع و تقویت نقاط ضعف از نیروی بسیج کمک گرفته شده تا بتوانیم در راستای اهداف انقلاب‌اسلامی گام برداریم.

 

وی اظهار کرد: بسیج سازندگی سپاه دهگلان در عرصه عمرانی و محرومیت‌زدایی با انجام فعالیت‌های عمرانی در مناطق محروم نسبت به رفع محرومیت اقدام کرده است.

 

سرهنگ حیدری  افزود:به همت بسیج سازندگی سپاه دهگلان برای پروژه (شن ریزی) مسیر آرامستان و مسیرهای داخل روستای سرخه جوب ملبغ 250 میلیون ریال هزینه شده است.

انتهای پیام/

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه