مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان:
شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی؛هر دو برادر شیطان و توطئه دشمنان اسلام است/با هوشیاری و بصیرت علمای شیعه و سنی،وحدت و اتحاد در سیستان و بلوچستان برقرار است
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی؛هر دو برادر شیطان و توطئه دشمنان اسلام است و راه تشیع انگلیسی با سنی های آمریکایی و داعشی ها یکی است و ریشه در بهائیت دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تفتان ما، حجت الاسلام عیسی بزمانی در همایش نقش علماء، فرهنگیان و متنفذین در ایجاد وحدت و نقد جریانهای تکفیری( تشیع انگلیسی و تسنن آمریکائی) که در سرسرای اداره تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: این همایش با هدف تقویت اتحاد، وحدت و همدلی میان مسلمانان و ادیان مختلف در راستای خنثی سازی توطئه ها و نیرنگ های شوم دشمنان برای ایجاد تفرقه برگزار شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما,وی با بیان اینکه علما نقش بسیار مهمی در ایجاد وحدت و روشنگری جریان های تکفیری دارند، تصریح کرد: باید برای تقویت وحدت میان شیعه و سنی ابتدا ادیان و فرق ها را شناخت و در این جهت به تمامی نظرات و پیشنهادات درخصوص مذاهب مختلف را توجه کرد و با جدیت در جهت همدلی و وحدت گام برداشت و مردم را در خصوص جریان های تکفیری از طریق تریبون های نمازجمعه اطلاع رسانی کرد.
,حجت الاسلام بزمانی با اشاره به فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در خصوص وحدت، گفت: دشمنان اسلام همواره در جهت تفرقه بین شیعه و سنی تلاش می کنند و انگلیس تشیع را مورد هدف و آمریکا نیز تسنن را مورد هدف قرار داده و استکبارجهانی با تبلیغ علیه مذاهب به دنبال جدایی و اختلاف است.
,وی ادامه داد: در عصرکنونی اقشار مختلف مردم از علماء و روحانیون گرفته تا معلمان و فرهنگیان باید در جهت روشنگری جریان های وهابیت و تکفیری منطقه برای جامعه هدف خود تلاش کنند و از هر فرصتی مردم را در خصوص تشیع انگلیسی و تسنن امریکایی آگاه کنند و نگذارند دشمن به داخل کشور نفوذ کند.
,وی خاطرنشان کرد: شیعه انگلیسی و سنّی آمریکایی دو لبه یک قیچی هستند و خوشبختانه مسلمانان با وحدت و مقاومت توانسته اند در برابر دشمنان پیروز شوند و اسباب رسوایی آن ها را فراهم کنند.
,مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه فرقه ضاله بهائیت نیز به شکل های مختلفی در حال ایجاد است، تصریح کرد: فرقه های سنی آمریکایی و تشیع انگلیسی ریشه در بهائیت دارند و عوامل انحرافات فکری و تکفیری در ادامه اهداف پشت پرده این دو جریان قرار دارد و اتاق فکر آن ها هستند.
,وی با بیان اینکه در حقیقت راه تشیع انگلیسی با سنیهای آمریکایی و داعشیها یکی است، افزود: شیعه افراطی یا همان انگلیسی با همه اسلام جنگ دارد و برنامه های در جهت تخریب و نابودی اسلام و روحانیت با اسم تشیع و سنی افراطی یا همان آمریکایی نیز با نگرش افراطی و تندروی در میان اهل سنت گروه های همچون داعش و وهابیت را ایجاد می کنند و هر دو این گروه ها بنا به فرموده رهبر فرزانه انقلاب توطئه بزرگ دشمنان اسلام هستند و می خواهند ریشه اسلام را خشک کنند.
,حجت الاسلام بزمانی با تاکید بر افزایش بصیرت و آگاهی مردم در خصوص جریان های تکفیری، تصریح کرد: گروه های تروریستی مختلف همچون داعش می خواهند جلوی پیشرفت اسلام در آمریکا و اروپا را بگیرند اما با توکل بر پروردگار متعال همچون آزادسازی حلب، روزی بیداری اسلامی در کشورهای اروپایی نیز به صورت کامل گسترش خواهد یافت.
,,

, ,
وی با بیان اینکه برنامه های ماهواره مسلمانان را به جان یکدیگر می اندازد، گفت: در لندن، شبکه های ماهواره ای علیه خلفای محترم اهل سنت بدگویی می کند و در شبکه ماهواره ای دیگری نیز علیه شیعه بدگویی می کنند و می خواهند این دو مذهب را به جان یکدیگر بیاندازند و بر طبل تفرقه بکوبند.
,* مهمترین هدف اهل بیت عصمت و طهارت(ع) تقویت وحدت و اتحاد در جامعه بود
,امام جمعه شهرستان خاش نیز در ادامه این همایش، با بیان اینکه مهمترین هدف اهل بیت عصمت و طهارت(ع) تقویت وحدت و اتحاد در جامعه بود، اظهار کرد: همه مسلمانان باید این خط مشی اهل بیت(ع) را حفظ کنند و در شرایط کنونی نیز باید این خط سیر را در جامعه گسترش دهند تا از جدایی و تفرقه میان مذاهب دین اسلام جلوگیری شود.
,حجت الاسلام محمدحسین میری بیان کرد: مردم باید ابزارهای دشمنان در جهت ایجاد تفرقه را به خوبی بشناسند و از رفتارهای متعصبانه و تحریک کننده دشمنان جلوگیری کنند و در راستای بصیرت افزایی و آگاه سازی اقشار مختلف گام بردارند.
,,

, ,
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در عصرکنونی وحدت و اتحاد مذاهب اسلامی مشت محکم در دهان دشمنان اسلام زده و انسجام و اتحاد شیعه و سنی سبب امنیت در کشور شده است.
,* وحدت بین شیعه و سنی سبب غلبه نظام بر تمامی مشکلات و تحریم های دشمنان شد
,امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش نیز در ادامه این همایش، گفت: وحدت بین شیعه و سنی سبب غلبه نظام بر تمامی مشکلات و تحریم های دشمنان شده و هر روز بر این وحدت افزوده می شود.
,مولوی شهنوازی با بیان اینکه باید بر مشترکات بین شیعه و سنی تاکید شود، تصریح کرد: علماء و روحانیون باید در محافل و مراسمات از مشترکات بین شیعه و سنی سخن بگویند و مردم را به وحدت و اتحاد دعوت کنند.
,,

, ,
وی گفت: امروز اقتدار، سربلندی و امنیتی که داریم را مدیون خون شهداء و اتحاد و همدلی میان سنی و شیعه هستیم و این وحدت خاری در چشمان بیگانگان و ترویست های از خدا بی خبر است که چشم دیدن وحدت مردم این منطقه را ندارند.
,* وحدت و اتحاد لازمه هر جامعه است
,فرمانده حوزه طلاب و روحانیون شهید حسین بر سپاه شهرستان خاش نیز در این همایش، بیان کرد: وحدت و اتحاد لازمه هر جامعه است و اگر به قرآن کریم و اهل بیت(ع) تسمک بجوییم و بیانات و فرمایشات گوهربار مقام معظم رهبری را سرمشق و الگوی زندگی خود قرار دهیم، هرگز دشمنان اسلام نمی توانند میان مذاهب شیعه و سنی تفرقه و جدایی ایجاد و به اهداف شوم و پلید خود دست پیدا کنند.
,مولوی یونس هاشمزهی گفت: حفظ و تقویت روحیه استکبار ستیزی در میان علماء و فرهنگیان می تواند با توطئه ها و فتنه های دشمنان مقابله و آن ها را خنثی کند و در واقع وحدت اسلامی میتواند نشاندهنده قدرت و شوکت اسلام و توانایی مسلمین غلبه ابرقدرتها باشد.
,,

, ,
وی اظهار کرد: خوشبختانه و به کوری چشم دشمنان و بدخواهان نظام، وحدت و اتحاد بی نظیر و مثال زدنی در شهرستان خاش بین اهل تسنن و تشیع وجود دارد و آن ها در آرامش و آسایش کنار یکدیگر زندگی می کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه