نماینده اهل سنت سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری:
برجام فایده مثبتی برای جامعه نداشته است/ معیشت مردم به اندازه ای بهم ریخته است که معجزه هم نمی تواند کاری کند
نماینده اهل سنت سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مشکلات اقتصادی عاملی برای به انحراف کشاندن جوانان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی نظیر احمد سلامی در گفتگو با عصرهامون مشکلات اقتصادی را عاملی برای به انحراف کشاندن جوانان عنوان کرد و اظهار داشت: مشکلات اقتصادی و اجتماعی باعث می شود مردم در تنگنا باشند که این مهم باعث می شود قشر جوان جامعه به سمت گروه های ضد انقلاب خارج از کشور جذب شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی و اجتماعی لازم و ملزوم یکدیگر هستند، گفت: وقتی وضعیت اقتصادی بهتر شود قطعا از فساد اجتماعی موجود نظیر مواد فروشی، اعتیاد و یا جذب شدن به سمت گروهک ها کاسته می شود.
,
نماینده اهل سنت سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: عامل فساد اجتماعی در جامعه ناشی از مشکلات اقتصادی است که می طلبد اولویت مهم همه رفع مشکلات اقتصادی از جامعه باشد.
,
وی وضع نابسامان معیشتی و اقتصادی را در بروز مشکلات مهم دانست و افزود: برجام هیچ فایده مثبتی برای جامعه در بر نداشته است.
,
نماینده اهل سنت سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در پایان با بیان اینکه برنامه ریزی صحیح عامل بهبود بخشیدن به وضعیت معیشتی موجود است، خاطر نشان کرد: وضعیت به حدی بهم ریخته است که معجزه هم نمی تواند کاری کند.
]
ارسال دیدگاه