سیره بزرگان دینی؛
انقلابی گری مستمر، مجاهدت فی سبیل الله ویژگی مشترک بزرگان دینی
مولوی عبد الرحمن ترنج زرگفت: مسلمان واقعی دارای روحیه انقلابی و مجاهدت می باشد و این روحیه به هیچ عنوان مقطعی و لحظه ای نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سنت نیوز؛ زندگی انقلابی یکی از مهمترین فاکتور های مجاهدین فی سبیل الله است که از صدر اسلام تاکنون سیره و روش بزرگان و اعاظم دینی بوده و می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سنت نیوز,مجاهدت رزمی و فرهنگی، علمی و اقتصادی از مهمترین عناصر تشکیل دهنده روحیه انقلابی و ظلم ستیزی در یک جامعه اسلامیست که با تلاش مستمر و پای بندی به آرمان ها محقق می شود.
,مولوی عبد الرحمن ترنج زر امام جمعه اهل سنت چابهار در این خصوص می گوید: مسلمان واقعی دارای روحیه انقلابی و مجاهدت می باشد و این روحیه به هیچ عنوان مقطعی و لحظه ای نیست بلکه دارای ثبات در تمام لحظات حیات یک مجاهد فی سبیل الله است.
,با توجه به این موضع شرعی می توان نتیجه گرفت که کسانی که به صورت پاره وقت دم از اسلام میزنند و بیشتر به اغراض و امیال شخصی خود می اندیشند یقینا مجاهد فی سبیل الشیطان می باشند زیرا نقطه مقابل خداوند متعال شیطان لعین است.
,جامعه ای که دارای روحیه انقلابی باشد عزت، امنیت، قدرت و سائر فاکتورهای حکومت عادلانه را دارا می شود هرچند در این میان ممکن است افرادی ناباب پیدا شوند ریاکارانه که دم از اسلام و خدمتگذاری ملت بزنند اما در عمل خنجر از پشت بر قامت انقلابیون بزنند.
,مولوی ترنج زر پیرامون احتمال وجود چنین افرادی در جامعه انقلابی ابراز داشت: باید قبل از از دست دادن هر چیزی قدر آن را بدانیم و نگذاریم آن را از ما بگیرند؛ به عنوان مثال قدر جوانی را قبل از پیری، قدر امنیت را قبل از ناامنی، قدر سرمایه را قبل از فقیری باید دانست.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه