به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از “دزفول امروز”:در روزهای گذشته حرکت خلاف قانون و موازین اخلاقی دو دختر جوان مبنی بر رانندگی موتورسیکلت با پوششی زننده در حوالی جاده دزفول، سردشت و راه افتادن تعدادی جوان موتورسوار دنبال آنها، موجی از اعتراض و نارضایتی را در دارالمومنین دزفول برانگیخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دزفول امروز,به همین مناسبت سراغ فرمانده ی نیروی انتظامی شهرستان دزفول رفتیم و عکس العمل این نیرو در قبال ناهنجاری فوق را جویا شدیم.
سرهنگ علی الهامی به خبرنگار دزفول امروز گفت: این اتفاق هنجارشکن که خلاف ارزشهای انقلابی ماست، ناراحتی مسئولین و مردم شهیدپرور را موجب شد و در واقع عمل ناصحیح خانم ها و عده ای جوان به دور از چشم عوامل انتظامی و بسیجیان عزیز واقع گردید.
وی افزود: با توجه به اینکه ما طرحی در نقاط دیگر جاده سردشت داشتیم، متاسفانه این افراد از عدم حضور نیرو در داخل پارک جنگلی استفاده کرده و دست به عمل فوق الذکر زدند.
فرمانده ی انتظامی دزفول ادامه داد: در طرح ارتقای امنیت اخلاقی که در جاده ی دزفول- سردشت اجرا شد توانستیم یک دستگاه موتور سیکلت موسوم به موتور سنگین و یک خودروی پراید که با حرکات ایذایی برای مردم و نوامیس آنها ایجاد مزاحمت می کردند را توقیف کردیم.
سرهنگ علی الهامی ادامه داد: به منظور اطلاع مردم از جدیت نیروی انتظامی در مقابله با ناهنجاری ها و تذکر به افراد مخل نظم عمومی، با دستور دستگاه قضایی این خودروی متخلف را در چهارراه شریعتی دزفول بر روی چهارپایه در منظر عموم قرار دادیم.
وی ابراز داشت: در مورد فعالیت ناشایست دو دختر جوان هم با وجودی که در عدم حضور نیروهای ما صورت گرفت، بنده به سهم خود عذرخواهی کردم و قول دادم که در کمترین زمان نسبت به شناسایی و بازداشت این هنجارشکنان اقدام کنیم.
فرمانده ی انتظامی دزفول بیان نمود: الحمدلله با زحمات عوامل زحمتکش انتظامی و همکاری که با نیروهای بسیجی داشتیم توانستیم در ظرف مدت کمتر از ۲۴ساعت این افراد را دستگیر و تحویل مقام قضایی دهیم.
الهامی تصریح کرد: مردم بدانند نیروی انتظامی هوشیارانه همه ی موارد را رصد می کند و جایی که اقدامی بر خلاف ارزشها صورت گیرد به هیچ وجه کوتاه نمی آید و به شدت برخورد می نماید.
وی ادامه داد: انتظاری که از مردم خصوصا جوانان عزیز داریم این است که هنگامی که با حرکتی ناشایست مواجه شدند بر اساس دستور الهی امر به معروف و نهی از منکر تذکر لازم را صورت دهند.
فرمانده ی انتظامی دزفول ابراز امیدواری کرد: ان شاء الله بتوایم با خدمات ارزنده ای که به مردم ارائه می دهیم ضمن جلب رضایت خداوند متعال و مردم، جزء سربازان ولایی امام زمان(عج) قرار گیریم.



به همین مناسبت سراغ فرمانده ی نیروی انتظامی شهرستان دزفول رفتیم و عکس العمل این نیرو در قبال ناهنجاری فوق را جویا شدیم.
,سرهنگ علی الهامی به خبرنگار دزفول امروز گفت: این اتفاق هنجارشکن که خلاف ارزشهای انقلابی ماست، ناراحتی مسئولین و مردم شهیدپرور را موجب شد و در واقع عمل ناصحیح خانم ها و عده ای جوان به دور از چشم عوامل انتظامی و بسیجیان عزیز واقع گردید.
, این اتفاق هنجارشکن که خلاف ارزشهای انقلابی ماست، ناراحتی مسئولین و مردم شهیدپرور را موجب شد و در واقع عمل ناصحیح خانم ها و عده ای جوان به دور از چشم عوامل انتظامی و بسیجیان عزیز واقع گردید.,وی افزود: با توجه به اینکه ما طرحی در نقاط دیگر جاده سردشت داشتیم، متاسفانه این افراد از عدم حضور نیرو در داخل پارک جنگلی استفاده کرده و دست به عمل فوق الذکر زدند.
, وی افزود: با توجه به اینکه ما طرحی در نقاط دیگر جاده سردشت داشتیم، متاسفانه این افراد از عدم حضور نیرو در داخل پارک جنگلی استفاده کرده و دست به عمل فوق الذکر زدند.,فرمانده ی انتظامی دزفول ادامه داد: در طرح ارتقای امنیت اخلاقی که در جاده ی دزفول- سردشت اجرا شد توانستیم یک دستگاه موتور سیکلت موسوم به موتور سنگین و یک خودروی پراید که با حرکات ایذایی برای مردم و نوامیس آنها ایجاد مزاحمت می کردند را توقیف کردیم.
,سرهنگ علی الهامی ادامه داد: به منظور اطلاع مردم از جدیت نیروی انتظامی در مقابله با ناهنجاری ها و تذکر به افراد مخل نظم عمومی، با دستور دستگاه قضایی این خودروی متخلف را در چهارراه شریعتی دزفول بر روی چهارپایه در منظر عموم قرار دادیم.
,وی ابراز داشت: در مورد فعالیت ناشایست دو دختر جوان هم با وجودی که در عدم حضور نیروهای ما صورت گرفت، بنده به سهم خود عذرخواهی کردم و قول دادم که در کمترین زمان نسبت به شناسایی و بازداشت این هنجارشکنان اقدام کنیم.
,فرمانده ی انتظامی دزفول بیان نمود: الحمدلله با زحمات عوامل زحمتکش انتظامی و همکاری که با نیروهای بسیجی داشتیم توانستیم در ظرف مدت کمتر از ۲۴ساعت این افراد را دستگیر و تحویل مقام قضایی دهیم.
,الهامی تصریح کرد: مردم بدانند نیروی انتظامی هوشیارانه همه ی موارد را رصد می کند و جایی که اقدامی بر خلاف ارزشها صورت گیرد به هیچ وجه کوتاه نمی آید و به شدت برخورد می نماید.
,وی ادامه داد: انتظاری که از مردم خصوصا جوانان عزیز داریم این است که هنگامی که با حرکتی ناشایست مواجه شدند بر اساس دستور الهی امر به معروف و نهی از منکر تذکر لازم را صورت دهند.
,فرمانده ی انتظامی دزفول ابراز امیدواری کرد: ان شاء الله بتوایم با خدمات ارزنده ای که به مردم ارائه می دهیم ضمن جلب رضایت خداوند متعال و مردم، جزء سربازان ولایی امام زمان(عج) قرار گیریم.
,

,

,

, ]
ارسال دیدگاه