کمبود امکانات میزبانی جام جهانی کشتی را از دست کرج ربود

کمبود امکانات میزبانی جام جهانی کشتی را از دست کرج ربود
درحالی دست رد به سینه ورزش البرز در راستای میزبانی مسابقات جام جهانی خورد که این روزها کرج دغدغه تکمیل پروژه سالن ۶ هزار نفری انقلاب را دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرز ۲۴ «نایب‌ رئیس فدراسیون کشتی از رد درخواست استان البرز برای میزبانی جام جهانی کشتی خبر داد»، این خبری بود که حمید بنی تمیم ظهر امروز با علام آن گفت: استان کرمانشاه زودتر اعلام آمادگی کرده بود و بر همین اساس ما مذاکرات خود را با مسئولان این استان انجام دادیم و بر همین اساس استان البرز شانس برای میزبانی این رقابت‌ها نخواهد داشت و مذاکرات مقدماتی ما با مسئولان استان کرمانشاه مثبت بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرز ۲۴ ,

و اما درحالی دست رد به سینه ورزش البرز در راستای میزبانی مسابقات جام جهانی خورد که این روزها ورزش کرج دغدغه تکمیل پروژه سالن ۶ هزار نفری انقلاب را داشته و متاسفانه تدابیر مسئولین با گذشت سالها روی کاغذ وعده های آنها جا خوش کرده است.

,

تخصیص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار می تواند پروژه سالن ۶ هزار نفری انقلاب کرج را که از سال ۹۰ تا کنون از کلنگ زنی آن می گذرد را به ثمر رسانیده و امیدی بر دل های خسته قهرمانان کشوری و جهانی این خطه باشد.

,

آنچه اداره کل ورزش استان البرز از هیات دولت و مسئولین انتظار داشت کشیدن دست مهر بر سر سالن ۶ هزار نفری انقلاب به عنوان بزرگترین پروژه ورزشی استان البرز بود اما تنها ۱۲ میلیارد تومان برای ۱۸ ورزشی در سفر ریاست جمهوری سهم ورزشکاران این خطه شد!

,

راه اندازی پروژه های ورزشی می تواند انگیزه ای برای جوانان البرزی در راستای حرکت در مسیر ورزش های قهرمانی بوده و آنها را در مسیری سالم همراه به دور از آسیب های اجتماعی قرار دهد اما رد شدن درخواست مسئولین البرز برای میزبانی مسابقات کشتی جام جهانی حکایت از سایه سنگین فقر امکانات ورزشی بر سر این استان داشته و باید دید البرز تا چه زمانی از عرصه میزبانی ها به این دلیل باز خواهد ماند!

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه