باجه مطبوعات؛
زائر سرای «کرامت »در بند مشکلات/ تعیین تکلیف سهامداران معسرپدیده در دستور کار جلسه امروز/ رایزنی ۹.۵ میلیاردی برای باغ موزه
زائر سرای «کرامت »در بند مشکلات، تعیین تکلیف سهامداران معسرپدیده در دستور کار جلسه امروز و رایزنی 9.5 میلیاردی برای باغ موزهاز مهم ترین عناوین روزنامه های امروز مشهد است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ باجه مطبوعات صبح توس از مهم ترین اخبار و عناوین روزنامه های امروز ۲۶ دی ماه مشهد را در ادامه بخوانید:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,

, ,
,
زائر سرای «کرامت »در بند مشکلات
,,
*خراسان: در حالی که ۲۷ روز از آغاز به کار زائرسرای بزرگ کمیته امداد (زائرسرای کرامت) می گذرد، این زائرسرا به دلیل نداشتن گاز و برق برای خدمات دهی به مددجویان کمیته امداد دچار مشکل شده است.
,,
تعیین تکلیف سهامداران معسرپدیده در دستور کار جلسه امروز
,,
*خراسان: معاون اقتصادی وزیر کشور از برگزاری نشست مشترک با هیئت مدیره شرکت پدیده شاندیز به منظور حل مشکلات برخی سهامداران و دارندگان تعهدنامه این شرکت که قادر به ادامه همکاری نیستند خبرداد.
,,
رایزنی ۹.۵ میلیاردی برای باغ موزه
,,
*خراسان: سهم نهادهای مختلف استان برای تامین اعتبار باغ موزه دفاع مقدس تعیین شد. سی ام آذر ماه امسال بود که جلسه هیئت امنای باغ موزه دفاع مقدس خراسان رضوی با حضور نماینده ولی فقیه در استان، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور، استاندار و جمعی از مسئولان عالی رتبه استانی و شهری برای تامین اعتبار و احداث باغ موزه دفاع مقدس تشکیل و در آن مقرر شد استانداری مسئول پیگیری اعتبار باغ موزه باشد. برای پیگیری این موضوع با سردار نجاتی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گفت و گو می کنیم که وی در این زمینه از تعیین سهم دستگاه ها و نهادهای استان برای تامین اعتبار ۵/۹ میلیارد تومانی باغ موزه دفاع مقدس خبر داد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه