شب شعر منتظران ظهور در مدرسه علمیه امام صادق(ع)؛
«وقتی ماه کامل می شود» چه غریبانه برگزار شد
احمد علوی از قم آغاز گر بخش دوم شعرخوانی بود. « شاعری با نسیم با باران در دل صحنه ها قرار گذاشت/ زیر باران رحمت مولا چتر را ساعتی کنار گذاشت» این مطلعی از غزلی بود که از شاعر قم شنیدیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صاحب نیوز، مراسم شب شعر منتظران ظهور به عنوان «وقتی ماه کامل می شود» به همت فرهنگسرای رسانه و بنیاد مهدی موعود و آینده پژوهی با حضور شاعران کشوری و استان نیمه شعبان در مدرسه علمیه امام صادق (ع) برگزارشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , صاحب نیوز,ناصحی اولین شاعری بود که آغاز مراسم را با این مضمون به دست گرفت. «دلم می خواست یک شب را میان آسمان ها باشم/ به جای ماه بنشینم چراغ کهکشان باشم». «تموم هفته ها چشم انتظاریم/ دگر ما جمعه و شنبه نداریم».
,
عباس شاهزیدی متخلص به « خروش» شاعر دیگری بود که بر پشت تریبون قرار گرفت و گفت: «راستی ما چگونه منتظریم/ تو که از دست ما دلت خون است.
« این روزگار را به دهن زهر کرده ای/ از آن زمان که با دل ما قهر کرده ای»
« اصفهان نقشه کف دستم بخت من سال هاست در خواب است/ ترک دست های خالی من مثل زاینده رود بی آب است». این اشعار از محمد کاروان بود که با تشویق های حاضران روبرو شد و بیابانکی با احسنت گفتن های زیر لبی اشعار را تایید می کرد.
,
,
نوبت به میلاد عرفان پور رسید. شاعری از قم که شاعران با رباعی هایش در انواع سایت ها آشنا هستند.« دریای ما غسل شهادت کرد طوفان سخت کار زارت را/ لب تشنه بود و با تیمم خواند صحرا نماز انتظارت را»
,محمد حسین صفاریان شاعری از خمینی شهر که در سال های گذشته برای جمع کردن شاعران در کنار یکدیگر در قلمستان بسیار تلاش کرد. آن روزهایی که شاعران، شب های هشت بهشت را در یاد و خاطره خود زنده نگه داشته اند.
,زیر باران رحمت مولا چتر را ساعتی کنار گذاشت
,احمد علوی از قم آغاز گر بخش دوم شعرخوانی بود. « شاعری با نسیم با باران در دل صحنه ها قرار گذاشت/ زیر باران رحمت مولا چتر را ساعتی کنار گذاشت» این مطلعی از غزلی بود که از شاعر قم شنیدیم.
,« دلم نگاه تو را می کند بهانه بیا/ به جز غم تو ندارم در این زمانه بیا» این مطلعی از یک غزل از شاعر نوجوان فاطمه حاجیان بود که خوانده شد.
,علی فردوسی شاعری که در جشنواره های ادبی کشور رتبه های برتر را کسب کرده است با این مطلع آغاز کرد« جمعه به جمعه از خبرت حرف می زنند/ مردم چقدر پشت سرت حرف می زنند».
,« ای شعر تر از خاطرم اندوه بردار/ از دوش من این فتنه انبوه بردار» این بیتی بود از غزل محبوبه قاسمی که خوانده شد.
,محمد حسین ملکیان متخلص به «فراز» شاعری که او را با شعرهای آیینی اش می شناسند. در این مراسم او چنین خواند.« بودیم گاه این طرف گاه آن طرف/ بود او با جماعت اهل گمان طرف»
,مهدی حاجی هاشمی شاعری از خمینی شهر این گونه آغاز کرد « دلگیرم از این غزل ها وقتی که پابند تحملم/ در شعرهایم رها شو تا بوی عرفان بگیرم»
,« به پایان می رسد یک روز این آشفته حالی ها/ سکون ها و تلاطم ها، جنون ها بی خیالی ها» این مطلع مثنوی احسان عشقی بود که برای حاضرین خواند.
,آخرین شاعر ملوک عابدی بود که گفت: پایان انتظار را فهمیدم و خواند« تر است از غزل انتظار چشمانم/ به انتظار حضورت همیشه می مانم».
,
حاشیه ها:
وارد مدرسه امام صادق علیه سلام که شدم، گویی به دنیایی از هنر پا نهاده بودم چه زیباست این مدرسه علمیه و خوشبحال طلابی که در این مدرسه علم معنوی می آموزند. کاشی های لاجوردی که به آیات الهی مزین شده است انسان را به آسمان ها پیوند می زند. سرتاسر این مدرسه با معماری اسلامی عجین شده است. درود بر همه معمارانی که با اندیشه آسمانی خود چنین عمارت زیبایی را خلق کردند. بعد از ورود چند خانم ایستاده بودند و بسته های زیبایی را به همراه فهرست برنامه ها به حاضران هدیه می دادند. داخل بسته ها جانماز سبز رنگ کوچکی بود.
,
با اینکه همیشه شب های شعر شلوغ می شود صندلی های بسیاری در حیاط مدرسه چیده شده بود، اما متاسفانه تا انتهای مراسم همچنان صندلی ها خالی بود و این به دلیل ضعف اطلاع رسانی برگزار کنندگان مراسم بود. البته منکر اهمیت کیفیت برکمیت نیستیم؛ اما گویی مراسم شعر منتظران ظهور باید مانند غریبی حضرت حجت(عج) لبریز از غربت باشد با این که نیمه شعبان بود و عید، اما یک غریبی خاصی در این مراسم حکمفرما شده بود و این نشان از آن داشت که عصر جمعه ولادت آقا هم گذشت اما او نیامد و همچنان همه را به انتظار گذاشت.
,
صحنه مراسم با یک ماه زیبا تزیین شده بود.
بیابانکی به عنوان مجری مراسم گفت: یازده شاعر شعر خوانی می کنند ولی ۱۳ شاعر شعر خواندند.
,
در این مراسم حجت الاسلام مهدی نیلی پور حضور داشت و مراسم در نهایت غربت به پایان رسید. البته ضعف اطلاع رسانی را نمی توان نادیده گرفت ای کاش برگزارکنندکان این مراسم بیشتر اطلاع رسانی می کردند تا علاقمندان بیشتری در این جلسه حاضر می شدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه