توسل به نهج البلاغه برای احیاء حزب ضاله هضت آزادی در دانشگاه خلیج فارس بوشهر
اصلاح طلبان که عرصه را برای خود تنگ دیدند و با دست رد امام جمعه و مردم انقلابی برازجان روبرو شدند، دست به هر اقدامی زدند تا اینکه با رایزنی هایی توانستند تدارک مراسمی را در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برای اولین نماینده دشتستان در مجلس و عضو نهضت آزادی ببینند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "دانشجونیوز" روز ششم آبان ماه سال جاری مراسمی به نام دشتستان در سالن مرکز دایرة المعارف اسلامی در تهران برگزار شد که بسیاری از چهره های سیاسی اصلاح طلب و همچنین برخی از چهره های نهضت منحله آزادی که فعالیت آن در اوایل انقلاب و به صلاحدید امام راحل (ره) متوقف شده است نیز حضور داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" , "دانشجونیوز" ,این مراسم که به نام نکوداشت مفسر دشتستانی نهج البلاغه برگزار شده بود اما محتویات حین مراسم حکایت از چیز دیگری بود و از تلاش برای احیاء دوباره نهضت آزادی خبر می داد.
,در پی این مراسم، افرادی در دشتستان به بهانه گرفتن مراسمی برای نکوداشت این چهره نهضت آزادی، سعی داشتند به اهداف سیاسی خود که احیای چهره های نهضت آزادی بوده، برسند اما امام جمعه برازجان با هوشیاری در خطبه های نماز جمعه این اقدام را تقبیح کرد و خواستار لغو برگزاری این مراسم شد.
,محمدمهدی جعفری نیز در بیانیه ای از سخنان امام جمعه برازجان حمایت کرد و خواستار لغو مراسم نکوداشت خود در برازجان شد اما اصلاح طلبان با انتشار بیانیه ای با امضاء کنندگان جعلی سعی در ایجاد هجمه هایی علیه نهادهای انقلابی دشتستان کردند که با فهم و درک مردم رسوا شدند.
,اصلاح طلبان که عرصه را برای خود تنگ دیدند و با دست رد امام جمعه و مردم انقلابی برازجان روبرو شدند، دست به هر اقدامی زدند تا اینکه با رایزنی هایی توانستند تدارک مراسمی را در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برای اولین نماینده دشتستان در مجلس و عضو نهضت آزادی ببینند.
,حال این پرسش به وجود می آید که چه اهدافی پشت این قضیه وجود دارد که اصلاح طلبان بعد از سی سال از حکم تاریخی امام مبنی بر انحلال نهضت آزادی، سعی در احیاء چهره های این نهضت دارند؟
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه