logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری (ره) شیراز؛

خرید یک هواپیما در مقابل تعطیل شدن آب سنگین اراک هیچ است

خرید یک هواپیما در مقابل تعطیل شدن آب سنگین اراک هیچ است
مرتضی کریمی گفت: متاسفانه امروز آمریکای جنایتکار با وجود عقد قرارداد بر سر پیمان خود نمانده و برجام برکام خود را برای چندمین بار نقض می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی از استان فارس؛ مرتضی کریمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری (ره) شیراز در رابطه با برجام و بدعهدی های آمریکا اظهار داشت: تاریخ را که بررسی می کنیم به دو تفکر برمی خوریم دو تفکری که در نقطه مقابل یکدیگر قرار گرفته اند " حق و باطل " و در تاریخ انسانیت نمود این تفکر در جای جای ممالک رایج بوده است که خداوند تبارک و تعالی در جهت راهنمایی مردم در هر زمان هادیان الهی را برای نشان دادن صراط حق فرستاده است که هر گاه مردم به  انذار هادیان گوش سپردند در امتحان سرنوشت ساز حق مداری سربلند و عزتمند بیرون آمدند و هر گاه به دلیل تکبر، غرور و جهل بی توجه به انذار هادیان راه خود رأیی را انتخاب کردند در این مسیر به آغوش حوادث تاریک رهسپار شدند.



وی عنوان نمود : خداوند تبارک و تعالی جهت مبارزه با جریان باطل 124 هزار پیامبر را در میان مردم مبعوث کردند و نبرد با باطل در هر زمان جلوه ای منحصر به خود را دارد البته باید بدانیم هرچند شکل ها تغییر می کند اما به لحاظ ریشه ای جنس باطل ثابت است و به شیطان برمی گردد.



مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری (ره ) شیراز در ادامه گفت: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و به دنبال ارایه ایدیولوژی اصیل اسلامی،انقلابی از سوی جمهوری اسلامی روح پاک کشور های عدالت خواه از حقانیت باور های جمهوری اسلامی تحت تاثیر قرار گرفت و  "نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی" شعاری که ستون فقرات استکبار جهانی را به لرزه درآورد.



کریمی افزود: به دنبال نفی طاغوت از سمت جمهوری اسلامی سردمداران جهان کفر در راس آنها آمریکا جنایتکار جهت متوقف کردن روند عدالت خواهی اسلام عزیز شروع به دشمنی با ملت شریف ایران با حربه های مختلف نمود و گاه در چارچوب هجوم مسلحانه و گاه در چارچوب هجوم فرهنگی.



وی بیان کرد: در سال های اخیر دشمن سفاک با حربه تحریم اقتصادی به بهانه های واهی  باهدف منزوی کردن جمهوری اسلامی و تحمیل فشار بر مردم سعی کرد روند اقتداری جمهوری اسلامی را کنترل کند که البته با درایت و جهاد علمی جوانان عزیز ایرانی،دشمن را در جبهه های مختلف نا امید کرد دشمن مایوس که خود را در مهلکه شکست خورده می دید و با سر دادن شعار های زیبا و مخاطب قرار دادن گروهی از نخبگان در کشور که متاسفانه از لحاظ حافظه تاریخی در موضع ضعف قرار داشتند  سیاستمداران کشورمان را به پای میز مذاکره کشاندند.



کریمی افزود: در ایام مذاکرات نیز هرچند مقام معظم رهبری بارها به خدعه، خباثت و پلیدی دشمن اشاره کردند اما متاسفانه تیم مذاکره کننده کشورمان فریب لبخند وخوش زبانی سیاستمداران خبیث آمریکایی را خوردند و سندی پر ابهام که ساختاری ضعیف داشت را جهت تفاهم مشترک امضا کردند سندی که هر چند منجر به توقف صنعت هسته ای ما شد  اما عایداتش برای ملت عزیز ایران اسلامی  تقریبا هیچ بود.



وی در ادامه بیان کرد: متاسفانه در متن برجام به خاطر عجله ناشی از اتمام سریع کار از بسیاری از جزییات غفلت شد غفلتی که امروز حقوق حقه ملت عزیز ایران را در آغوش تضییع قرار داده است متاسفانه امروز آمریکای جنایتکار با وجود عقد قرارداد، بر سر پیمان خود نمانده و برجام برکام خود را برای چندمین بار نقض می کند که به دلیل غفلت از وجود پارادایم های مقابله معکوس در متن، متاسفانه امکان اقدام مقابله ای جامع وجود ندارد



وی اذغان داشت: وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران باید از موضع برتری به عنوان نماینده ده ها میلیون ایرانی از اعتماد ساده لوحانه، به شیطان دست برداشته و به عنوان نماینده اسلام شجاعانه در مقابل توهین سران کفر بایستد و از حقوق ملت عزیز ایران اسلامی دفاع کند.



کریمی ضمن بیان اینکه دست دادن با شیطان دست را نجس می کند مطرح کرد: شیطان زمانی که با دست راست مشغول گرفتن دست ما است  با دست چپ در صدد فروبردن خنجر در قلب برمی آید آمریکا که نمادی تمام عیار از شیطان بر روی زمین است آنقدر پلید و کثیف است که حتی به تعهد کتبی خود عمل نمی کند، حماقت است اگر انسان از شیطان انتظار داشته باشد که به قول لفظی خود عمل کند به نظر من جنس این قول ها از جنس همان خنده های حین مذاکره است.



وی بیان کرد: شیطان بزرگ زبان نرم نمیفهمد و با این جماعت باید از موضع برتری سخن گفت فشار ایمیلی و اخم کردن نمیتواند راه درستی برای احقاق حقوق حقه ملت عزیز ایران باشد اما متاسفانه شاهدیم برجام بارها از طرف شیطان بزرگ نقض شده به طوری که تمامی نخبگان کشور بر نقض برجام متفق القول صحه گذاشته اند اما دریغ از موضع مقتدرانه از سمت دستگاه دیپلماسی کشورمان.



مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری (ره) شیراز گفت: قطعا برجام در صورت اجرای کامل در صورتی که نقض عهدی ازطرف خارجی صورت نمی پذیرفت می توانست دستاورد حداقلی برای کشورمان در پی داشته باشد اما با توجه به نقض عهد های پیاپی طرف آمریکایی حتی این حداقل ها هم برآورده نشد.



وی بزرگترین دستاورد برجام را خرید یک فروند هواپیما ایرباس دانست و در ادامه افزود: که دولت مردان کشورمان به خاطر آن بسیار خوشحالند اما به نظر من در مقابل تعطیل شدن آب سنگین اراک، تضییع سانتریفیوژ ها در فردو و نطنز ، متوقف شدن سرعت علمی کشور در زمینه صنعت هست ای و...  تقریباً هیچ است و ادامه اجرای یک طرفه برجام چیزی در بر ندارد جز خسارت محض.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی از استان فارس؛ , پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه