همایش تشکیل و تحکیم بنیان خانواده در شهرستان بهارستان برگزار شد
همایش تشکیل و تحکیم بنیان خانواده در شهرستان بهارستان با حضور امام جمعه شهر گلستان، رئیس شورای اسلامی نسیم شهر و جمعی دیگر از مدیران شهرستانی برگزار گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، همایش تشکیل و تحکیم بنیان خانواده با حضور حجت الاسلام و المسلمین صفایی امام جمعه بخش گلستان، قدرت مولائی رئس شورای اسلامی نسیم شهر، معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری بهارستان، جمعی از مسئولین شهرستان بهارستان و شهرداری گلستان و شمار زیادی از بانوان، معلمین و استادان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,این همایش با هدف فرهنگ سازی در زمینه اداره محیط خانواده، تربیت فرزندان صالح و ساختن جو خانوادگی مطابق با دین و آیین مسلمانان با مشارکت شهرداری شهر گلستان در سالن کنفرانس شهید مطهری این شهر برگزار گردید.
,

, مراسم ابتدا با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید در ارتباط با خانواده شروع شد، و پس از نمایش فیلم کوتاهی در رابطه با بحث همایش، حجت الاسلام والمسلمین صفایی برای حاضرین در مراسم سخنرانی کرد.
,وی در خصوص خانواده و جایگاه آن در اجتماع از منظر قرآن کریم گفت: خانواده مأمنی برای رسیدن انسان به تکامل و کمال الهی می باشد، و اگر خانواده ها شرایط خوبی داشته باشند، جامعه نیز خوب خواهد بود.
,

, امام جمعه شهر گلستان در ادامه با اشاره به اینکه شرط اصلی داشتن خانواده سالم، ازدواج سالم است بیان داشت:اگر افراد مناسبی در یک خانواده در کنار یکدیگر قرار نگیرند، خانواده نه تنها محلی برای دستیابی به کمال نخواهد بود، بلکه به هنجار و مشکلی در اجتماع تبدیل خواهد شد.
,وی در پایان باتوجه به تاثیر تربیت خانواده افراد در نحوه حضور آن ها در جامعه افزود: باید با فرهنگ سازی خانواده ها را از دام های طلاق، اعتیاد، خیانت و مواردی از این قبیل دور نگه داشت چرا که افراد و به ویژه کودکان حاضر در این خانواده ها تاثیر مستقیمی در شرایط جامعه خواهند داشت.
,در پایان ناگفته نماند که در این همایش بسته های آموزشی در رابطه با توصیه های متخصیص و نکاتی با مضمون نحوه تحکیم بنیان خانواده به شرکت کنندگان در مراسم داده شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه