امام جمعه شهرستان قدس:

شاید اگر نظارت های لازم بیشتر بود، حادثه فروریختن ساختمان پایتخت اتفاق نمی افتاد

شاید اگر نظارت های لازم بیشتر بود، حادثه  فروریختن ساختمان پایتخت اتفاق نمی افتاد
امام جمعه شهرستان قدس این بار به تحول مهم سیاسی جهان در امروز اشاره کرد و عنوان کرد: امروز پایان عمر قدرت یک خائن به تمام معنا و یک غاصب صهیونیست به نام اوباما است و هرچند واگذاری قدرت به فردی دیگر صورت میگیرد که او نیز همان سیاست های جنایتکارانه ی قبلی را پیش خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قدس خبر، حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالقاسم امیراحمدی، امام جمعه شهرستان قدس، در خطبه نخست نماز عبادی سیاسی این هفته شهرستان اظهار کرد: همه ی شما را به رعایت تقوای الهی دعوت میکنم که همین تقواست که شما را به سر منزل مقصود خواهد رسانید و از شر بلایا و گرفتاری های روحی رهایی می بخشد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت رعایت تواضع و اخلاق افتاده توسط مومنان عنوان کرد: تواضع مومن از نشانه های بزرگی اوست و تواضع و بزرگبینی در دل مومن نباید جا داشته باشد و در عین داشتن تمام فضیلت ها و کمال اخلاقی، در راه رضای خدا رفتار خاشعانه از خود بروز دهد.
میراحمدی تاکید کرد: حتی پاسخ به توهین دیگران هم توسط مومن باید به نرمی و خشوع باشد و با اخلاق نیکو و سیرت پاک و مهرورزی، طرف مقابل را به خویشتن خویش آوریم.
وی با اشاره ه بلندای جایگاه ارفع این رفتار نیکو و تواضع با مردم نزد خداوند، اضافه کرد: نتیجه محبت و تواضع با بندگان خدا، ورود محبت مومن در قلب آحاد جامعه و طرف مقابل است و جایگاه رفیعی را نزد خداوند به دست خواهد آورد.
امام جمعه شهرقدس در پایان خطبه اول خاطر نشان کرد: ما مومنین باید با درک اهمیت این صفات اخلاقی و دیگر نکاتی مانند صبر و توکل، همت و قناعت و ... به تقویت این صفات ارزنده بپردازیم و روز به روز به سوی کمالات اخلاقی قدم برداریم.
حجت الاسلام و المسلمین میراحمدی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته شهرستان قدس با اشاره به آغاز بهمن ماه و مناسبت های بی شمار این ماه سرشار از یادوارههای تاریخی، بیان کرد: آغاز ماه بهمن یادآور انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است و فرصتی مغتنم برای یاد کردن و تجلیل از بزرگمردان و شیرزنان جهادگر در پیروزی انقلاب اسلامی و حفظ این ارزش ملی بزرگ است و باید توجه بیشتری به آنان که در راه انقلاب از جان و سلامت و تمام داشته های ارزشمند خود گذشتند، شود
وی در ادامه به حادثه تلخ روز گذشته در خصوص فروریختن ساختمان بزرگ تجاری پایتخت اشار ه کرد و گفت: حادثه ی ناگواری که دیروز رخ داد و موجب شهادت و پر کشیدن تعدادی از هموطنان و آتشنانان غیور میهن شد، قلب تمام مردم را به درد آورد.
حجت الاسلام و المسلمین میراحمدی تصریح کرد: شاید اگر نظارت های دستگاه های مدیریت شهری و نهاد های مربوطه اندکی بیشتر بود و هشدار ها و بررسی های قدیق تری در این خصوص صورت میگرفت شاهد این رویداد به این میزان خسارات جبران ناپذیر نبودیم.
سیدابوالقاسم میر احمدی این بار به تحول مهم سیاسی جهان در امروز اشاره کرد و عنوان کرد: امروز پایان عمر قدرت یک خائن به تمام معنا و یک غاصب صهیونیست به نام اوباما است و هرچند واگذاری قدرت به فردی دیگر صورت میگیرد که او نیز همان سیاست های جنایتکارانه ی قبلی را پیش خواهد گرفت.
امام جمعه شهرستان قدس در پایان، رئیس جمهور جمهور های سابق و جدید آمریکا را هم جنس و خائن به انسانیت دانست و متذکر شد:دشمنی اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی با ارزش های انقلاب اسلامی است که موجب بیداری اسلامی جهانیان شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی قدس خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه