logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

امام جمعه گلپایگان :

جهان دعا کند با تغییر رییس جمهور در آمریکا گرفتار بدتر از اوباما نشود

جهان دعا کند با تغییر رییس جمهور در آمریکا گرفتار بدتر از اوباما نشود
حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا اسماعیلی بیان کرد: فتن آخرالزمانی شمشیر کشیده جهانی به روی جهان اسلام به خصوص شیعه است ولی به اهداف شوم خود نخواهند رسید و این اسلام است که آنها را به خاک مذلت کشیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار عالمان، امام جمعه گلپایگان در خطبه های این هفته نمازجمعه که در مصلای شهرستان برگزار شد، گفت: ترامپ شخصیتی مبهم برای جهان و آمریکایی ها دارد، جهان دعا کند با تغییر رییس جمهور در آمریکا گرفتار بدتر از اوباما نشود.

حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا اسماعیلی بیان کرد: فتن آخرالزمانی شمشیر  کشیده جهانی به روی جهان اسلام به خصوص شیعه است ولی به اهداف شوم خود نخواهند رسید و این اسلام است که آنها را به خاک مذلت کشیده است.

وی با تشریح چگونگی وقوع حادثه پلاسکو عنوان کرد: حادثه دردناک و جانگداز است و پیام رهبر معظم انقلاب در این مورد آرام بخش و تسلی خاطر خانواده ها بود.

خطیب نماز جمعه گلپایگان با توجه به حادثه پلاسکو خواستار شد: مسئولین ستاد بحران برای آینده کلان شهرها و حتی شهرهای کوچک با این وسعت ساخت و ساز و آسمان خراش ها طرحی جامع پیاده کنند و بر ساخت و سازهانظارتهارا به صورت جدی اعمال کنند.

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیلی با بیان اینکه بسیاری از واحدهای تجاری بیمه نبودند، به مردم توصیه کرد: مردم در برابر قوانین مقاومت نکنند تا اینگونه اموال و سرمایه های کشور به تلی از خاکستر تبدیل نشود.

وی ادامه داد: مردم که نمی توانند به صورت کارشناس در حوادث دخالت کنند و لذا این بر عهده مسئولان است که کارشناس حوادث تربیت کنند.

امام جمعه گلپایگان با گرامی داشت هفته شورای آموزش و پرورش یادآور شد: آموزش و پرورش نهادی مردمی است و مردم نظرات خود را به شورای شهرستان ارائه دهند تا به این نهاد در انجام خدماتش کمک شود.

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیلی با گرامی داشت سالگرد شهادت شهدای فدائیان اسلام و موتلفه اسلامی تبیین کرد: این شهدا در بدترین زمان تاریخ این ملت هم چون چراغی روشن درخشیدند و راه را برامت اسلامی هموار کردند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار عالمان،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه