با حضور حجت اسلام خدیری؛
آتش نشان های شهر پرند تجلیل شدند/ پلاسکوهای پرند حال و روز خوشی ندارند
امام جمعه شهر پرند تأکید کرد: اگر حادثه ای مانند پلاسکو در مسکن مهر شهر پرند با طبقات بسیار بالا رخ دهد چه باید کرد؟ آیا آتش نشانی پرند چنین امکاناتی برای مهار این آتش سوزی دارد؟[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی رباط نیوز،حجت الاسلام محمد خدیری، امام جمعه پرند به همراه سعید پایبند سرپرست معاونت خدمات شهری پرند و فضل الله چراغی سرپرست معاونت اداری مالی شهرداری پرند با حضور در آتش نشانی شهر پرند بر مقام والای آتش نشانان تأکید کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز,براساس این گزارش، حجت الاسلام خدیری در این مراسم اظهار کرد: این آتش نشانان شهر پرند هستند که بدون هیچ امکاناتی سر می کنند و آتش را خاموش می کنند.
,وی افزود: برخی از افراد در زندگی ماندگار می شوندآنهایی که فداکار هستند در دنیا و آخرت ماندگار می شوند.
,امام جمعه پرند خاطرنشان کرد: ایثار در زندگی یکی دیگر از راه های ماندگار شدن است، آتش نشانان با جان باختن در راه سلامتی مردم، نام خود را در تاریخ پهناور ایران ماندگار می کنند.
,استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: لازم است مسئولان شهر پرند از حوادثی مانند« پلاسکو» درس عبرت بگیرند، پرند شهری است که مردم بسیاری را در خود جای داده و آتش نشانان پرند ازجان و دل مایه می گارند و از شهر دفاع می کنند بر همین اساس نیاز است تا نیازهای این قشر برطرف شود.
,خطیب جمعه پرند تصریح کرد: اگر حادثه ای مانند پلاسکو در مسکن مهر شهر پرند با طبقات بسیار بالا رخ دهد چه باید کرد؟ آیا آتش نشانی پرند چنین امکاناتی برای مهار این آتش سوزی دارد؟
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه