رئیس سازمان بسیج عشایر کشور در یاسوج:
جامعه عشایری خط مقدم اقتصاد مقاومتی است/وجود 300 هزار حلقه شجره طیبه در کشور/ دولت باید از ظرفیت و توانمندی بسیج استفاده کند
رئیس سازمان بسیج عشایری کشور گفت: : عشایر 25 درصد گوشت قرمز را تولید می کنند و 40 درصد دام معادل 25 میلیون واحد دامی را در اختیار دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ،«سردار علی پاشا محمدی» افزود : عشایر 25 درصد گوشت قرمز را تولید می کنند و 40 درصد دام معادل 25 میلیون واحد دامی را در اختیار دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,رئیس سازمان بسیج عشایر کشور با بیان اینکه ماموریت بسیج عشایر جذب، آموزش، ساماندهی، بکارگیری و حفظ و انسجام در کشور است، اظهار کرد:525 هزار نفر معادل 48.5 درصد جامعه عشایری کشور عضو بسیج هستند.
,محمدی گفت: 6 ناحیه مقاومت، 150 حوزه خواهر و برادر و سه هزار و 309 ناحیه بسیج برای پوشش عشایر کوچرو تشکیل شده است و در 16 استان کشور به خدمات رسانی مشغول هستند.
,برنامه های راهبردی بسیج در کشور
,وی به برنامه های بسیج عشایر کشور در قالب برنامه چشم انداز 1404 اشاره کرد و گفت: در این حوزه دو برنامه و راهبرد اساسی شامل جذب حداکثری در بسیج به عنوان محل کلیه نیروهای همسو و عضویت در قالب قشرهای مختلف با کارکردهای متعدد در حوزه بسیج دانش اموزی ، بسیج اساتید، بسیج هنرمندان ، بسیج پزشکان و سایر را در دستور کار قرار داده ایم.
,محمدی با اشاره به اینکه 22 قشر با کارکردهای مختلف در بسیج راه اندازی شده است، گفت: این قشرها با کارکردها و تخصص هایی که دارند می توانند ایران را در سال 1404 به سرمنزل مقصود برسانند و به منویات مقام معظم رهبری جامعه عمل بپوشاند.
,وی تعالی و تعمق معنوی افراد بسیجی را از دیگر راهبردهای بسیج عنوان کرد و ابراز داشت: بسیج نیازمند افراد معتقد، بابصیرت، ولایتمدار، با روحیه انقلابی و مدیریت جهادی است زیرا برای مبارزه با شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی که دشمنان انقلاب برای ضربه زدن به کشوردر پیش گرفته اند چنین افرادی کارساز هستند.
,دولت باید از ظرفیت و توانمندی بسیج استفاده کند
,محمدی عنوان کرد: رهبر انقلاب امسال در دیدار با بسیجیان با بیان اینکه بسیج رقیب دولت نیست، این نهاد مردمی را امید بخش و امید دهنده دانست که با مدیریت انقلابی به شتاب بخشی در امور جامعه کمک می کند و دولت باید از ظرفیت و توانمندی بسیج استفاده کند.
,وی با بیان اینکه در قوه قضائیه، قوه مقننه و سایر عرصه ها افردای مانند شهید کاظمی، شهید خرازی، شهید شوشتری و سایر شهدای والامقام باید در بدنه کشور ورود پیدا کنند تا با روحیه انقلابی خود مشکلات را برطرف کنند.
,رئیس سازمان بسیج عشایر کشور به بیانات رهبر انقلاب و شرمندگی در برابر جوانان بیکار اشاره کرد و گفت: ما برای جوانان بیکار نتوانسته ایم شغل ایجاد کنیم و با این نگاه به دنبال این هستیم که این افراد نخبه شناسایی و در بدنه جامعه و در حوزه های مختلف از توانایی انها برای حل مشکلات استفاده کنیم.
,وجود 300 هزار حلقه شجره طیبه در کشور
,وی به طرح شجره طیبه در کشور نیز اشاره کرد و گفت: 300 هزار حلقه صالحین روی باورهای اعتقادی و اخلاقی اعضای بسیج در سراسر کشور کار می کنند و امروز در بازدید از این حلقه ها در مناطق مارگون و سپیدار شهرستان بویراحمد از دیدن معرفت این افراد به مسائل اعتقادی و موضوعات روز لذت بردم .
,محمدی به موضوع عمق بخشی داخلی نیز گریزی زد و حضور حداکثری مردم در صحنه و تبعیت از رهبری را ضامن بقای انقلاب دانست.
,وی ابراز داشت: خدمات رسانی به مردم باید جزو اولویت های ما باشد .
,محمدی به منویات رهبری که فرمودند کار خیر زیاد است اما باید اولویت ها را پیدا کرد اشاره داشت و گفت: امروز در ستادهای عالی کشور باید اولویت ها را شناسایی کرد تا بتوان گره های کور را باز کرد.
,وی گفت: هر میزان که اعتماد مردم به دولت و حاکمیت بیشتر شود عمق بخشی داخلی نیز بیشتر می شود و هر اندازه این پیوند کمتر شود باید احساس خطر کرد.
,عشایر کهگیلویه وبویراحمد پیشتاز عشایر کشور
,رئیس سازمان بسیج عشایر کشور ابراز داشت: شهدای عشایری 5 درصد شهدای کشور را تشکیل می دهند اما در استان کهگیلویه وبویراحمد 20 درصد شهدا از عشایر بوده که 15 درصد از میانگین کشوری بالاتر است.
,وی گفت: میانگین جذب بسیج عشایری در کشور 48.5 درصد است درصورتی که در استان کهگیلویه و بویراحمد این میزان به بالای 50 درصد میرسد و بازهم از میانگین کشوری بالاتر است.
,وی به حماسه آفرینی شهدای استان کهگیلویه و بوراحمد در طول دوران دفاع مقدس و حماسه آفرینی در پد خندق اشاره کرد و گفت: رزمندگان این استان از پیشقراولان جنگ با دشمن بعثی بودند.
,جامعه عشایری خط مقدم اقتصاد مقاومتی است
,وی جامعه عشاری کشور را یک پایگاه اطلاعاتی و عملیاتی برای جمهوری اسلامی دانست و گفت: هر سیاه چادر عشایری یک پایگاه مذهبی، دینی، و نمادی از زندگی اصیل ایرانی اسلامی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه