در سایه ضعف نظارت بر فعالیتهای عمرانی شهرداری؛
دیوار پارک بانوان بافق عامدانه تخریب و بار دیگر ساخته شد + تصاویر
دیوار پارک بانوان در حالی تخریب شد و دوباره ساخته شد که مجموعه مسئولان شهر از بی پولی می نالند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بافق خبر؛شروع ساخت پارک بانوان بافق با حصارهای دیواری این پارک بود .اما از چند وقت پیش در فاصله نیم متری این دیوارها از داخل دیواری دیگر بالا آمد و پس از مدتی ناگهان دیوار اولی را تخریب کردند و دیواری تازه ساخت جایگزین شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بافق خبر؛,همانطور که در تصاویر با فلش قرمز رنگ مشخص شده است قسمتی از دیواره نو ساز مشخص است و قسمتی دیگر در پشت دیوار قدیمی مخفی است.
اینها در حالی اتفاق می افتد که مسئولان شهر از بی پولی و بدهی های پیمانکاران می نالند.
حال این سوال پیش می آید که آیا شهردار محترم نظارتی بر کارهای عمرانی مجموعه تحت امر خود دارد؟
قرار است هزینه هایی که برای ساخت این دیوارها خرج شده و دوباره تخریب شده از جیب چه کسانی پرداخت شود مردم یا مسئول یا شرکت پیمانکار؟
انتهای پیام/
همانطور که در تصاویر با فلش قرمز رنگ مشخص شده است قسمتی از دیواره نو ساز مشخص است و قسمتی دیگر در پشت دیوار قدیمی مخفی است.
,اینها در حالی اتفاق می افتد که مسئولان شهر از بی پولی و بدهی های پیمانکاران می نالند.
,حال این سوال پیش می آید که آیا شهردار محترم نظارتی بر کارهای عمرانی مجموعه تحت امر خود دارد؟
,قرار است هزینه هایی که برای ساخت این دیوارها خرج شده و دوباره تخریب شده از جیب چه کسانی پرداخت شود مردم یا مسئول یا شرکت پیمانکار؟
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه