معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد خراسان رضوی:
مردم خراسان رضوی بیش از ۱۴ میلیارد تومان صدقات پرداخت کردند
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد خراسان رضوی گفت: در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۱۴ میلیارد و ۸۷۹ میلیون تومان صدقات جذب شده است که متاسفانه در مقایسه با مدت مشابه با کاهش مواجه بوده به طوری که میزان جذب در مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۵ میلیارد و ۴۰۱ میلیون تومان را نشان می دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرستوها، سلمان دانشور معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد خراسان رضوی با بیان اینکه مهمترین و بیشترین مخاطب مرتبط با این نهاد مربوط به صدقات است، گفت: صدقه دادن و هزینه کرد آن در امور محرومین ، از اقداماتی است که در سیره و منش اولیاالله و امامان و بزرگان دینی و ملی وجود داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها,
وی برنامه عملیاتی جذب صدقات در سال جاری را ۲۴ میلیارد و ۶۰۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و ادامه داد: در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۱۴ میلیارد و ۸۷۹ میلیون تومان صدقات جذب شده است که متاسفانه در مقایسه با مدت مشابه با کاهش مواجه بوده به طوری که میزان جذب در مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۵ میلیارد و ۴۰۱ میلیون تومان را نشان می دهد.
,
وی تعداد صنادیق که فعال و نصب شده یا توزیع شده در استان را ۶۰۷ هزار و ۲۶۱ مورد دانست و اظهار کرد: بیشترین سهم صندوق صدقات مربوط به صنادیق کوچک با ۵۸۲ هزار و ۲۳۶ مورد، سپس صنادیق بزرگ با ۱۶ هزار و ۵۴۸ مورد و در آخر صنادیق متوسط با ۸ هزار و ۴۷۷ مورد می باشد.
,
دانشور اظهار کرد: جذب صدقات از طریق ۵۸۲ هزار و ۲۳۶ صندوق کوچک در سال جاری بیش از ۸ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان و در مدت مشابه سال گذشته بیش از ۸ میلیارد و ۴۷۴ میلیون تومان بوده است.
,
معاون مشارکتهای مردمی استان میزان جذب در بخش صداقت از طریق صندوقهای متوسط را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته دارای رشد دانست و تصریح کرد: از طریق ۸ هزار و ۴۷۷ صندوق متوسط در ۹ ماهه امسال بیش از ۸۵۱ میلیون تومان صدقه جمع آوری شده که این رقم در مدت مشابه در سال گذشته بیش از ۸۱۶ میلیون تومان را نشان می دهد.
,
وی با اعلام این مطلب که صنادیق بزرگ صدقات در معابر پررفت و آمد، فضاهای تجاری و تفریحی و پایانه ورودی شهرها نصب می شود، خاطرنشان کرد: ۱۶ هزار و ۵۴۸ صندوق بزرگ در ۹ ماهه امسال ۵ میلیارد و ۶۸۷ میلیون تومان درآمد داشته است که این رقم در مدت مشابه ۶ میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان بوده است.
,
شایسته ذکر است: نیکوکاران می توانند با شماره گیری که#۰۵۱*۸۸۷۷* از طریق گوشی تلفن همراه خود نسبت به پرداخت صدقات در اسرع وقت و صرف کمترین زمان اقدام کنند..
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه