در نشست خبری مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر؛
پرده برداری از بدهی چند میلیاردی شهرداری ها و جهاد کشاورزی استان به تامین اجتماعی
مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر در نشست خبری از بدهی چند میلیاردی شهرداری ها و جهاد کشاورزی استان به تامین اجتماعی پرده برداشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز یونس خسروانی در نشست خبری به اجرای طرح بخشودگی جرایم کارفرمایان خوش حساب اشاره کرد و گفت: این طرح از 19 دی امسال آغاز شده و تا 19 فروردین سال آینده ادامه دارد و کارفرمایان خوش حساب می توانند با مراجعه به شعب تامین اجتماعی از مزایای آن برخوردار شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز ,شهرداری ها و سازمان جهاد کشاورزی استان بدهکارترین دستگاه ها به تامین اجتماعی
, شهرداری ها و سازمان جهاد کشاورزی استان بدهکارترین دستگاه ها به تامین اجتماعی, شهرداری ها و سازمان جهاد کشاورزی استان بدهکارترین دستگاه ها به تامین اجتماعی,مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر در ادامه با گلایه از برخی دستگاه ها که بدهی های کلانی به تامین اجتماعی دارند و نسبت به پرداخت آن اقدام نمی کنند اظهار داشت: شهرداری ها و سازمان جهاد کشاورزی استان از بدهکارترین دستگاه ها به تامین اجتماعی هستند.
,وی بدهی شهرداری های استان به تامین اجتماعی را 30 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: تامین اجتماعی هیچ اعتباری از جایی نمی گیرد و تنها با پول مردم سرمایه گذاری می کند.
,800 میلیارد در استان طلب داریم
, 800 میلیارد در استان طلب داریم, 800 میلیارد در استان طلب داریم,خسروانی کل طلب تامین اجتماعی در استان را بالغ بر 800 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این طلب شامل دستگاه ها و و کارگاه های فعال خدماتی، صنعتی، تجاری، معدنی و خدماتی است.
,وی در خصوص بدهی شرکت کشتی سازی صدرا گفت: پس تغییر در مدیریت این شرکت وضعیت پرداخت بدهی های آن به تامین اجتماعی بسیار بهتر از گذشته شده است.
,دو کارگزار رسمی تامین اجتماعی افتتاح می شود
, دو کارگزار رسمی تامین اجتماعی افتتاح می شود, دو کارگزار رسمی تامین اجتماعی افتتاح می شود,مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر با اشاره به مساله خدمات درمانی تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: اگر قصد بالا بردن رفاه مردم را داشته باشیم باید بتوانیم در حوزه درمان به خوبی آنان رسیدگی کنیم و در این رستا در ایام دهه مبارکه فجر دو کارگزاری رسمی تامین اجتماعی در بیدخون و شعبه یک بوشهر افتتاح خواهیم کرد که با افتتاح این دو تعداد کارگزاری های تامین اجتماعی در استان به پنج عدد خواهد رسید؛ همچنین افتتاح یک شعبه اقماری در شهر تخل تقی را خواهیم داشت.
,خسروانی تعداد افراد اتباع خارجه تحت پوشش تامین اجتماعی استان را 500 نفر عنوان کرد و اظهار داشت: همه این افراد از کلیه مزایای تامین اجتماعی برخوردار هستند.
,وی افزود: 160 نفر از نویسندگان، گردآوردندگان کتاب و هنرمندان، 1000 نفر از زنان خانه دار، 24 مداح و شاعر و 5000 نفر از زنان سرپرست خانواده تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
,مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر نیز با اشاره به استخدامی های تامین اجتماعی گفت: تعداد 281 نفر استخدام رسمی پیمانی، 71 نفر تبدیل وضعیت و 65 نفر استخدام شرکتی داشتیم.
,82 درصد مردم استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی
, 82 درصد مردم استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی, 82 درصد مردم استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی,خسروانی تعداد افراد تحت پوشش تامین اجتماعی در استان در 82 درصد عنوان کرد و گفت: برخی از این افراد از خارج از استان هستند.
,وی بیان داشت: سال گذشته تعداد 575 میلیارد تومان در استان هزینه کردیم که از این رقم 266 میلیارد تومان در بخش درمان است که به این موضوع افتخار می کنیم.
,MRI بیمارستان سلمان فارسی به زودی نصب می شود
, MRI بیمارستان سلمان فارسی به زودی نصب می شود, MRI , MRI , بیمارستان سلمان فارسی به زودی نصب می شود,ابراهیم پورحکیمی با اشاره به تجهیز بیمارستان سلمان فارسی گفت: دستگاه جدید MRI خریداری شده است و به زودی در این بیمارستان قابل استفاده خواهد بود. همچنین دستگاه سی تی اسکن بروز و جدید شده و امیدواریم تا پایان سال نصب شود. تعدادی آمبولانس هم خریداری شده و به ناوگان درمانی ما اضافه خواهد شد که با احتساب اینها طی دو سال و نیم اخیر 9 آمبولانس به ناوگان درمانی اضافه شده است..
, MRI,وی راه اندازی زایشگاه و بخش نوزادان در عسلویه و افتتاح درمانگاه شبانه روزی در گناوه را از دیگر برنامه های تامین اجتماعی استان عنوان کرد و گفت: امیدواریم این دو مرکر در عسلویه تا پایان سال شاهد افتتاح آنها باشیم.
,پورحکیمی با ارائه آماری از عملکرد تامین اجتماعی استان پرداخت و گفت: تعداد 480 مرکز درمانی غیر مستقیم در استان داریم که علاوه بر ارائه خدمات در مراکز درمانی ملکی خدمات درمانی با انعقاد قرارداد با 480 مرکز درمانی به بیمه شدگان ارائه میشود.
, .,افزایش تخت های بیمارستان تامین اجتماعی
, افزایش تخت های بیمارستان تامین اجتماعی, افزایش تخت های بیمارستان تامین اجتماعی,وی از افزایش تختهای بیمارستانی تامین اجتماعی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: تختهای بیمارستانی این نهاد درسه سال گذشته از 164 تخت به 250 تخت افزایش یافته است.
, .,مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر افزود: در این مدت 54 تخت به بیمارستان سلمان فارسی بوشهر، 10 تخت به بیمارستان مهر برازجان و 32 تخت در بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه راه اندازی شده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه