مدیر کل بنیاد مسکن استان اردبیل خبر داد؛
بهره برداری از طرح هادی 15 روستای استان اردبیل در دهه مبارک فجر
مدیر کل بنیاد مسکن استان اردبیل گفت: طرح هادی 15 روستای استان اردبیل با اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال در دهه مبارک فجر مورد افتتاح قرار خواهد گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیریمیز، جلسه بررسی مسائل و مشکلات طرح هادی روستاهای شهرستان نیر با حضور مدیر کل دفتر فنی استانداری، مدیرکل بنیاد مسکن استان و برخی از کارشناسان مربوطه در فرمانداری نیر تشکیل شد.
,
,
در این جلسه سبحانی مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل با اشاره به پروژه های قابل افتتاح در دهه مبارک فجر در استان گفت: طرح هادی 15 روستای استان اردبیل با اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال در دهه مبارک فجر امسال مورد افتتاح قرار خواهد گرفت.
,
,
وی در ادامه از بازنگری 30 طرح هادی در استان هم خبر داد و گفت: تاکنون 50 هزار واحد روستایی در سطح استان اردبیل مقاوم سازی شده و امسال نیز 4 هزار واحد سهم استان می باشد که برای مقاوم سازی این واحدها تسهیلات بانکی به ارزش 18 و 20 میلیون تومان اختصاص می یابد.
,
,
در این جلسه احمدی فرماندار شهرستان نیر هم از مقاوم سازی 3 هزار واحد در شهرستان نیر خبر داد و گفت: تاکنون سند مالکیت 25 روستا صادر وتحویل متقاضیان داده شده و سند مالکیت 8 روستای دیگر نیز در دست اقدام می باشد.
,
,
در ادامه جلسه کنعان پور مدیر کل دفتر فنی استانداری اردبیل هم از تخصیص 70 درصد عوارض تغییر کاربری و فروش زمین مربوط به توسعه آتی در روستاها برای اجرای پروژه های عمرانی در همان روستا خبر داد و گفت: دراین جلسه تصمیم بر این شد که 70 درصد عوارض تغییرکاربری و فروش زمین مربوط به توسعه آتی برای اجرای پروژه های عمرانی در همان روستا هزینه شود.
,
,





,






, 
, 
, 
, 
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه