همدردی دانش آموز روستای اسلام دشت مریوان با آتش نشانان فداکار حادثه پلاسکو

همدردی دانش آموز روستای اسلام دشت مریوان با آتش نشانان فداکار حادثه پلاسکو
رامیار رشیدی دانش آموز دبستان ایثار روستای اسلام دشت(جانوره) با نگارش نامه ای همدردی خود و دانش آموزان این روستا را با آتش نشانان فداکار تهرانی ابراز کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب دل، رامیار رشیدی دانش آموز دبستان ایثار روستای اسلام دشت(جانوره) با نگارش نامه ای خطاب به استاندار کردستان همدردی خود و دانش آموزان این روستا را با آتش نشانان فداکار تهرانی ابراز کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل،,

متن نامه این دانش آموز مریوانی به این شرح است:

,

استاندار محبوب استان کردستان

,

با عرض سلام و احترام و ادب

,

با نهایت تأسف و تألم فراوان شهادت 20 نفر از آتش نشانان عزیز و تعدادی از هموطنان که بر اثر فروریختن ساختمان پلاسکو در شهر تهران، صحنه های دلخراشی که قلب هر انسانی را به تکان می آورد و من نیز وقتی این صحنه های دلخراش را از شبکه خبر پخش می شد و یا مانند سایر آتش نشانان که در غم از دست رفتن همکاران خود می گریستند و نیز من در خانه خود مانند سایر آتش نشانان و ملت غیور ایران برای از دست رفتن آن عزیزان گریه کردم چرا که به قول شاعر بلند آوازه وطنم سعدی:

,

بنی آدم اعضای یکدیگرند          که در آفرینش ز یک گوهرند

,

                                       چو عضوی به درد آورد روزگار       دگر عضو ها نماند قرار

,

بنابراین در موقع رفتن به مدرسه علی رغم اینکه لباس آتش نشانی نداشتم با پیراهن قرمز و کلاه قرمز چند دقیقه ای به پاس احترام از دست رفتن آنها سر کلاس به همراه همکلاسی هایم سکوت اختیار نمودم و از این تاریخ اگر جامعه آتش نشانی عضویت این حقیر را قبول کنند به عنوان عضو افتخاری جامعه آتش نشانی در خدمت ملت غیور ایران باشم .جا دارد حماسه آفرینی و فداکاری آن بزرگ مردان در کتب درسی برای نسلهای آینده آورده شود.آنانی که جز به نجات هم نوع خود به هیچ چیز دیگری فکر نکردند.

,

در پایان به روح بلند شهدای آتش نشانی که با نثار جان خود زندگی دوباره به هموطنان می بخشد و درود می فرستم یاد و خاطره بهمن میرزا خانی و دیگر شهدای آتش نشانی گرامی می دارم و از خداوند سبحان برای آن عزیزان رحمت و برای خانواده آنها صبر آرزومندم.

,

یاد و خاطره آنها هیچ وقت از تاریخ این ملت پاک نخواهد شد و افتخار می کنم در چنین سرزمینی متولد شدم که خادمان ملت می سوزند و به همنوعان خود زندگی دوباره می بخشند.ایران ما برای همیشه پرچم سه رنگ برافراشته خواهد ماند چون چنین فرزندانی را در خود پرورش داده است.

,

با تقدیم احترام

,

رامیار رشیدی

,

شورای دانش آموزی مجتمع پیامبر اعظم(ص)

,

شهرستان مریوان - بخش سرشیو- روستای اسلام دشت(جانوره)

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه