رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان سروآباد:
شهرداری در پرداخت نیم درصد قانونی درآمد خود به کتابخانه های عمومی سهل انگاری می کند
جهانگیر صولتی با انتقاد از سهل انگاری شهرداری ها در پرداخت نیم درصد قانونی از درآمد خود به کتابخانه عمومی اذعان کرد: در صورت عدم تسویه بدهی این مبلغ در تهران از درآمد شهرداری ها کسر می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اورامانات، رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان سروآباد در گفتگو با خبرنگار ما ضمن تقدیر از حمایت های اعضای انجمن ها در سالجاری از رشد 27 درصدی تعداد اعضای کتابخانه های عمومی و رشد 18 درصدی فروش کتاب در نمایشگاه کتاب سروآباد در هفته کتاب در این شهرستان خبر داد و گفت: راهکارهایی برای روی آوردن افراد به کتاب و کتابخوانی صورت گرفته که مفید واقع شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اورامانات,,
جهانگیر صولتی با انتقاد از سهل انگاری شهرداری ها در پرداخت نیم درصد قانونی از درآمد خود به کتابخانه عمومی اذعان کرد: علی رغم اینکه هزینه های بالای حفظ و نگهداری کتابخانه ها و کمبود اعتبارات این نهاد، کتابخانه ها به پرداخت این موارد قانونی نیاز مبرم دارند.
,,
به گفته رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان سروآباد در صورت عدم تسویه حساب شهرداری اورامان و سروآباد با کتابخانه های شهرستان تا پایان سالجاری، بدهی آنها در تهران توسط انجمن کتاب خانه های عمومی کشور از اعتبارات این شهرداری ها کسر خواهد شد و این به ضرر کتابخانه سروآباد است.
,,
صولتی در ادامه گریزی به برخی ازاقدامات مفید و شایسته شهرداری اورامان از قبیل ۴۵ متر لوله گذاری شبکه فاضلاب کتابخانه اورامان، تعمیرات جزئی صورت گرفته در ساختمان و شن ریزی مسیر کتابخانه زد.
,,
جهانگیر صولتی از ارائه خدمات به بیش از هفت هزار مراجعه کننده به کتابخانه های عمومی سطح شهرستان خبر داد و افزود: از ابتدای سال تاکنون 12 هزار و 215 کتاب از کتابخانه های عمومی به امانت رفته است.
,انتهای خبر/
]
ارسال دیدگاه