سرمایه گذار کارخانه آب معدنی دهبکری عنوان کرد؛
کارخانه آب معدنی دهبکری بم پس از سه سال تعطیلی افتتاح شد/ پیشرفته ترین سیستم فیلترینگ در این کارخانه استفاده شده که در کشور بی نظیر است
روز گذشته طی مراسمی کارخانه آب معدنی دهبکری بم که سه سال پیش به دلیل کیفیت پایین تعطیل شده بود توسط دکتر سید کمال حسینی سرمایه گذار ایرانی مقیم سوئد با پیشرفته ترین تجهیزات فیلترینگ دنیا مجددا فعال شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "ارگ نیوز"؛ روز گذشته طی مراسمی کارخانه آب معدنی دهبکری بم که سه سال پیش به دلیل کیفیت پایین تعطیل شده بود توسط دکتر سید کمال حسینی سرمایه گذار ایرانی مقیم سوئد با پیشرفته ترین تجهیزات فیلترینگ دنیا مجددا فعال شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "ارگ نیوز",سید کمال حسینی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: کارخانه آب معدنی دهبکری با مدیریت قبلی حدود سه سال تعطیل بود ولی بنده با هدف حمایت از بم به دلیل اینکه این شهرستان محروم است و به قصد کمک به خانواده های زلزله زده در این کارخانه سرمایه گذاری کردم.
,وی افزود: حدود یک میلیارد و ششصد میلیون تومان در این زمینه سرمایه گذاری صورت گرفته و طی گفتگوهایی که با نماینده محترم شهرستان انجام شده است امیدوارم که بتوانم کارخانه فراورده های خرما را در شهرک صنعتی شهرستان نرماشیر راه اندازی کنم.
,دکتر حسینی ابراز داشت: اکنون با اشتغالزایی ثابت برای 25 نفر و 10 نفر نیروی غیر ثابت که ویزیتورها هستند و در صورتی که خط دوم فعال شود تعداد 50 نفر دیگر که در مجموع کارخانه با ظرفیت 75 نفر راه اندازی خواهد شد.
,این سرمایه گذار اظهار داشت: در این زمینه از دستگاه های بروز و جدیدی استفاده شده است و دستگاه فیلترینگ که از کشور آلمان وارد شده است که فکر نمی کنم چنین دستگاهی در ایران وجود داشته باشد و لیبل و درب همگی با کیفیت بالا تولید خواهد شد چراکه در زمینه کیفیت انتقادات مردمی زیادی وجود داشت لذا سیستم های کارخانه کلی عوض شده است.
,وی در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی حضور خود در ایران گفت: من اصالتا تهرانی ام اما اکنون مقیم سوئد هستم و ابتدا به عنوان مهمان به کشور آمدم و زمانی که در بم حضور یافتم مردمان بسیار خوبی را مشاهده کردم و در حالی که این سرمایه گذاری را در شهرستان های دیگری هم می توانستم انجام دهم اما احساس کردم بم نیاز به سرمایه گذار جهت اشتغالزایی دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه