اعزام اولین کاروان دانش آموزی راهیان نور سروآباد به مناطق جنوب کشور
اولین کاروان راهیان نور دانش آموزی دختران مدارس سطح شهرستان سروآباد امروز با بدرقه مسئولین شهرستانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اورامانات، مراسم بدرقه کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی غرب کشور با حضور فرماندار سروآباد، و جمعی از مدیران ادارات سطح شهرستان سروآباد و به همت بسیج دانش آموزی سپاه انقلاب اسلامی شهرستان سروآباد و همکاری اداره آموزش و پرورش سروآباد، در هوای بارانی و در حیاط این مدیریت برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اورامانات,,
فرمانده سپاه سروآباد در حاشیه این مراسم به خبرنگار ما گفت: تعداد 90 نفر از دانش آموزان دختر دبیرستانهای سطح شهرستان سروآباد امروز در قالب یک کاروان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
,,
وی با بیان اینکه این اردو به مدت سه روز به طول می انجامد، گفت: این کاروان از مناطق عملیاتی عملیاتی والفجر 8 و اروندکنار و شلمچه، هویزه، طلائیه، مناطق عملیاتی فتح المبین و فاو بازدید خواهند کرد.
,,
سرهنگ جعفر غفاریان تصریح کرد: پیش از این 7 کاروان راهیان نور دانش اموزی شهرستان سروآباد به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام شده بودند.
,,
وی مهمترین اهداف اعزام کاروان های راهیان نور را آشنایی با دلاوری ها و رشادت های رزمندگان اسلام و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت طلبی در جامعه عنوان کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه