مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های استان کردستان:

لزوم بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی استان در برنامه ریزی های دانشگاه

لزوم بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی استان در برنامه ریزی های دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های استان کردستان گفت: ظرفیت های فرهنگی منطقه باید در برنامه ریزی های فرهنگی دانشگاه ها مورد استفاده قرار گیرد و نهایت بهره را از آن برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُرددانش؛ حجت‌الاسلام محمدعلی شیخ‌الاسلامی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان کردستان در نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه پنج کشور با اشاره به اهمیت محیط دانشگاهی در تربیت نیروهای مدیر برای آینده نظام اسلامی، بر لزوم وجود برنامه های راهبردی در فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها تاکید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُرددانش, .,

 

,

وی افزود: دانشگاه باید روحیه استکبارستیزی، مسئولیت پذیری و وظیفه شناسی را در بین دانشجویان تقویت کند.
شیخ الاسلام کار فرهنگی صحیح را نیازمند شناختی دانست که موجب تحلیل، هدف‌گذاری و اتخاذ برنامه منسجم در کنار استفاده از دستگاه‌های فرهنگی شود.
 

, .,
, .,
,

شیخ الاسلامی گفت: ظرفیت های فرهنگی منطقه باید در برنامه ریزی های دانشگاه ها مورد استفاده قرار گیرد و نهایت بهره را ازآن برد.
 

, .,
,

وی بر بازخوانی رویدادهای مهم تاریخ انقلاب اسلامی برای نسل جوان تاکید کرد و افزود: صادقانه باید انقلاب را روایت کرد تا مورد استقبال نسل دانشجو قرار گیرد.

, .]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه