نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو؛
نمایندگان اختصاصی حزب اعتدال را در کانون نمایندگان احزاب ساماندهی کردهایم
ساعی گفت: برای حفظ انسجام فراکسیون امید، نمایندگان اختصاصی حزب اعتدال و توسعه را در کانون نمایندگان احزاب ساماندهی کردیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، زهرا ساعی در نشست شورای حزب اعتدال و توسعه آذربایجان شرقی اظهار کرد: کمیسیون اجتماعی مجلس به لحاظ تنوع موضوعات نقش موثری را در تدوین و تصویب برنامه ششم توسعه کشور ایفا نموده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,,
وی اقدامات ملی خود در مجلس را در بخش توانمندسازی زنان، ورزش و جوانان و مشکلات کارگری عنوان کرد و افزود: در برنامه ششم توسعه به طور ویژه به مسائل توانمند سازی زنان، بازنشستگان، ورزش، جوانان پرداخت نمودیم.
,,
عضو شورای حزب اعتدال و توسعه با اشاره به ترکیب گرایشات سیاسی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان ساخت: به منظور حفظ انسجام فراکسیون امید سعی کردیم نمایندگان اختصاصی حزب اعتدال و توسعه را در کانون نمایندگان حزب سازماندهی کنیم.
,,
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین با اشاره به اهمیت خط لوله انتقال اتیلن از پتروشیمی میاندوآب به پتروشیمی تبریز، تشریح کرد: این طرح با پیگیری و جلسات متعدد نمایندگان و استاندار آذربایجانشرقی که با وزیر نفت داشتیم، شروع شد و در آینده منشأ تحول اقتصادی در استان خواهد بود که از جمله احداث واحدهای جدید اتیلن بنزن، استایرن منومر و واحد پلی اتیلن میباشد.
,,
در این جلسه هر یک از اعضا شورای استان نسبت به ارائه موضوعات مختلف صنعت، کشاورزی، گردشگری استان پرداختند.
]
ارسال دیدگاه