امام جمعه سرفاریاب:

مسئولین به فکر ایجاد اشتغال برای جوانان باشند/ آمریکا بارها برجام را نقض کرده است

مسئولین به فکر ایجاد اشتغال برای جوانان باشند/ آمریکا بارها برجام را نقض کرده است
امام جمعه سرفاریاب با بیان اینکه آمریکا در بسیاری از موارد برجام را نقض کرده است گفت: این تذکری است برای کسانی که به آمریکا و هم پیمانانش دلخوش کرده اند و هنوز به برجام امیدوار هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه سید فرج الله پژمان امام جمعه سرفاریاب در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت دهه پرفروغ فجر و 12 بهمن سالروز ورود امام (ره)به کشور، شهادت اتشنشانان حادثه پلاسکو را تسلیت گفت و افزود: این حادثه بایددرس عبرتی برای ما ومسئولین باشد که همواره حادثه و مرگ در کنار ما می باشد و خبر هم نمی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه,

حجت الاسلام پژمان با بیان اینکه آمریکا در بسیاری از موارد برجام را نقض کرده است گفت: این تذکری است برای کسانی که به آمریکا و هم پیمانانش دلخوش کرده اند و هنوز به برجام امیدوار هستند.

,

وی ادامه داد: مسئولین به جای دلخوش کردن به برجام بهتر است که برای تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش کنند و به فکر مردم و ایجاد شغل برای جوانان باشند.

,

امام جمعه سرفاریاب ادامه داد: جانفشانی اتشنشان ها در حادثه پلاسکو به مسئولین درس داد که باید در هر شرایطی به فکرمردم باشند.

,

حجت الاسلام پژمان با انتقاد از دریافت حقوق های نجومی از برخی مسئولین گفت: هر روز به بهانه ای سرمایه این مردم راحیف ومیل می کنند. وی گفت: مردم هوشیار باشند و همواره در مسیر رهبری و ولایت فقیه حرکت کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه