عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
عدم همکاری دولت در معرفی نجومیبگیران به مراجع نظارتی/ بازگشت پولها به بیتالمال تنها بخشی از حکم مدیران نجومی است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بخشی از این افراد به واسطه تخلفشان باید علاوه بر برگشت مبلغ، به مراجع قضایی معرفی می شدند که دولت در این زمینه به درستی کار نکرد که گلایه مسئولین دستگاه قضایی و نمایندگان مجلس را به همراه داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر کریمی، نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب؛ در خصوص حقوق های نجومی گفت: موضوع حقوق های نجومی یکی از مسائل نامطلوبی بود که در نظام اداری و مدیریت کشور وجود داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,کریمی با اشاره به اینکه حقوق های نجومی به عنوان یک واقعیت غیر قابل انکار است، اظهار کرد: با آشکار شدن این آفت در نظام اداری و مدیریتی کشور اعتراضات مردمی را به همراه داشت.
,وی با بیان اینکه بعد از آشکار شدن حقوق های نجومی مراجع نظارتی ورود پیدا کردند افزود: مجلس شورای اسلامی هم از طریق کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود کرد و بررسی انجام داد و دیوان محاسبات گزارش کاملی تهیه کرد که در مجلس قرائت شد.
,

, شفاف سازی در مبلغ دریافتی مدیران به کمک سامانه جدید
, شفاف سازی در مبلغ دریافتی مدیران به کمک سامانه جدید, شفاف سازی در مبلغ دریافتی مدیران به کمک سامانه جدید,عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس شورای اسلامی برای شفاف سازی وضعیت حقوق دو طرح در مجلس ارائه شده که این طرح ها هم در دست بررسی است.
,کریمی اظهار کرد: در قانون برنامه ششم در ماده قانونی پیش بینی شد کلیه مدیران ملزم باشند دریافت های خود را در سامانه ثبت و به اطلاع عموم برسانند که قطعا این موضوع به شفاف سازی و جلوگیری از سو استفاده احتمالی کمک می کند.
,وی توضیح داد: با پیگیری که از سوی دیوان محاسبات به عمل آمد کسانی که دریافت های نجومی داشتند لیست ها جمع آوری شد و بررسی صورت گرفت و آنهایی که خارج از ضوابط و مقررات اقدام به اخذ وجوه کرده بودند ملزم به بازگرداندن وجوه شدند.
,گلایه نمایندگان مجلس از عدم برخورد قضایی با نجومی بگیران
, گلایه نمایندگان مجلس از عدم برخورد قضایی با نجومی بگیران, گلایه نمایندگان مجلس از عدم برخورد قضایی با نجومی بگیران,نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بر همین اساس میلیاردها تومان از وجوه دریافت و به بیت المال برگردانده شد.
,وی ادامه داد: بخشی از این افراد به واسطه تخلفشان باید علاوه بر برگشت مبلغ، به مراجع قضایی معرفی می شدند و برخورد قضایی صورت می گرفت که دولت در این زمینه به درستی کار نکرد که گلایه مسئولین دستگاه قضایی و نمایندگان مجلس را به همراه داشت.
,کریمی بیان کرد: متخلفان دریافت های نجومی به مراجع قضایی معرفی نشدند که این کاستی در عملکرد دولت وجود داشت.
,عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با پیگیری های انجام شده، دولت برای پیشگیری از وقوع چنین تخلفاتی در آینده ضوابط دریافتی های مدیران را اصلاح کرد.
,وی خاطرنشان کرد: در مجموع طرح موضوع حقوق های نجومی تلنگر و هشدار جدی به همه مسئولان و مدیران خصوصا مسئولان حوزه های نظارتی بود تا از وظایف نظارتی خود غافل نشوند و مدیران هم توجه داشته باشند که بیت المال هم امانتی است که مردم به آنها سپرده اند و هر نوع دستاندازی خارج از چارچوب قانونی و خارج از عدالت را نداشته باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه