ایلام بیدار از کمبود داروهای بیماران خاص گزارش می دهد؛
سهمیه کم، بیماران زیاد/ لزوم افزایش سهمیه داروهای شیمی درمانی
هزینه های بالای داروهای شیمی درمانی و سهمیه کم در سطح استان ایلام نسبت به تعداد بیماران امکان تهیه این داروها را سخت کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام بیدار؛ یکی از مشکلاتی که در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار خواستار پیگیری آن شده اند، بحث کمبود داروهای شیمی درمانی در سطح استان ایلام است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار, یکی از مشکلاتی که در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار خواستار پیگیری آن شده اند، بحث کمبود داروهای شیمی درمانی در سطح استان ایلام است.,بر طبق اخبار دریافتی ایلام بیدار تنها یک مرکز ارائه خدمات دارویی در سطح استان ایلام نسبت به توزیع این داروها اقدام می کند.
,همن موضوع باعث ایجاد یکسری مسائل و مشکلات برای بیماران خاص و نیازمند به این داروها شده است.
,در همین راستا به منظور پیگیری و روشن شدن اصل ماجرا و روشن شدن موضوع کمبود داروهای شیمی ارمانی به سراغ تنها مرکز ارائه این داروها یعنی داروخانه بیمارستان شهید مصطفی خمینی (ره) شهر ایلام رفتیم.
,سهمیه نسبت به تعداد بیماران کم است
, سهمیه نسبت به تعداد بیماران کم است, سهمیه نسبت به تعداد بیماران کم است,"علی نظری"، کارشناس داروی داروخانه بیمارستان شهید مصطفی خمینی (ره) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعی ایلام بیدار در این خصوص گفت: تعداد برخی داروهایی از این دسته در سطح استان ایلام بسیار کم و با کمبود مواجه هستند.
,وی اظهار کرد: البته این کمبودها به صورت موردی است و مشکل به سراسر کشور برمی گردد.
,این کارشناس دارو افزود: یکی از مشکلاتی که در این خصوص وجود دارد این است که تهیه این داروهای شیمی درمانی به صورت تک نسخه ای است که از جمله این داروها می توان به "لوکاران" و "تایسبری" اشاره کرد.
,نظری با تأکید بر اینکه تعداد بیماران خاص در استان ایلام رو به افزایش است، گفت: سهمیه این دارو نسبت به تعداد بیماران در ایلام کم است.
,وی ادامه داد: هر گونه اقدام برای تهیه این داروها در سطح استان ایلام منوط به تأمین هزینه های بالای ان از سوی مجموعه های ذیربط است.
,توضیحات دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام
, توضیحات دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام, توضیحات دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام,در همین رابطه "نصرالله نقدی"، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر کمبود دارو های شیمی درمانی در سطح داروخانه های استان گفت: اکثر داروهای شیمی درمانی وارداتی بوده و از سوی وزارت بهداشت بصورت سهمیه ای و به تعداد مورد نیاز در اختیار استانها قرار می گیرد.
,
نقدی اظهار کرد: علیرغم عدم پرداخت به موقع هزینه های بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی از سوی بیمه ها، خوشبختانه در ایلام کمبودی مشاهده نشده و در صورت نیاز، بیشتر از وزارتخانه درخواست خواهیم کرد.
معاون غذا و داروعنوان کرد: با توجه به خاص بودن این دارو ها در سطح دو داروخانه هلال احمر و بیمارستان شهید مصطفی شهر ایلام توزیع می شود.
, .,
با توجه به افزایش شمار بیماران شیمی درمانی در سطح استان ایلام انتظار می رود تهیه داروهای شیمی درمانی در حد نیاز مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.
,,
انتهای پیام/الف
]
ارسال دیدگاه